Le kéne ellenőrizni az új configomat amit rendelni szeretnék. Valaki ellenőrizné minden stimmel-e? Lent
Na szóval gépvásárlás előtt állok szerintem minden passzol de más véleményét is megszeretném hallgatni.
Alaplap: [link]
Processzor : [link]
Videókártya : [link]
Ram : [link]
Táp : [link]
Na ezek teljesen kompatibilisek egymással?
Illetve a tápegységben megfelelőek a csatolók mindenhez és ezzel a táppal 2 videókártya is működtethető , úgy értem ,hogy van csatoló a 2. kártyára is?
Köszönöm segítségeteket!
van
de nagyon nagy idióta vagy ha ezt a konfigot megveszed....
NINCS értelme megvenni mert EZ HALOTT platform....
és ebben a tápban tuti van 2 vid kari csati
de miért vennél 2 6970 et?
mire oda kerül a sor hogy nem lesz elég minden játéknak kijön a 7000-res széria(vagy talán a 8000-res is)és az már sokkalta olcsóbb lesz....
Én egy ilyet vennék a helyedben:
Intel core i5-2500K
Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
Gigabyte HD6990 4GB DDR5 vagy egy HD6970.
Kingston HyperX 8GB(2x4GB) 1600MHz DDR3 KHX1600C9D3X2K2/8GX
Meg vmi SSDt is érdemes beszerezni.
Ha kell az egész konfig akkor leírom de szerintem, te is tudsz választani HDDt meg házat..stb.
Nem értem miért halott platform?:) Én úgy vásárlok gépet , hogy nagyjából az adott időpontban lévő top vagy elég jó dolgokat veszem bele , hogy egy jó ideig ne legyen szükségem újításra. :) Egyébként nem 2 6970-et vennék csak a későbbiekben ha úgy érezném nem elég akkor vennék még1 ilyet csak előkészítek hozzá mindent , hogy csak a vidkarit kelljen megvennem.
Fuckers köszönöm de erre sajnos már nincs pénzem a 6990 160-ezerért elég húzos :D ez amit összeraktam meg megvan 180-ból mert a táp már megvan :) De azért köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!