Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Le kéne ellenőrizni az új...

Le kéne ellenőrizni az új configomat amit rendelni szeretnék. Valaki ellenőrizné minden stimmel-e? Lent

Figyelt kérdés

Na szóval gépvásárlás előtt állok szerintem minden passzol de más véleményét is megszeretném hallgatni.

Alaplap: [link]

Processzor : [link]

Videókártya : [link]

Ram : [link]

Táp : [link]

Na ezek teljesen kompatibilisek egymással?

Illetve a tápegységben megfelelőek a csatolók mindenhez és ezzel a táppal 2 videókártya is működtethető , úgy értem ,hogy van csatoló a 2. kártyára is?

Köszönöm segítségeteket!

2011. júl. 13. 06:55
 1/10 anonim ***** válasza:

van

de nagyon nagy idióta vagy ha ezt a konfigot megveszed....

2011. júl. 13. 07:02
 2/10 sarki ***** válasza:
ez egy brutal gep nincs olyan amire ne lenne alkalmas az enyem fele ennyit ha tud megis minden jatekot maxon futatt ezzel neked nem lesz gondod sokaig meg ha van ra penzed akkor erdemes megvenned
2011. júl. 13. 07:03
 3/10 anonim ***** válasza:

NINCS értelme megvenni mert EZ HALOTT platform....

és ebben a tápban tuti van 2 vid kari csati

[link]

2011. júl. 13. 07:06
 4/10 anonim ***** válasza:

de miért vennél 2 6970 et?

mire oda kerül a sor hogy nem lesz elég minden játéknak kijön a 7000-res széria(vagy talán a 8000-res is)és az már sokkalta olcsóbb lesz....

2011. júl. 13. 07:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Én egy ilyet vennék a helyedben:

Intel core i5-2500K

Gigabyte GA-Z68A-D3-B3

Gigabyte HD6990 4GB DDR5 vagy egy HD6970.

Kingston HyperX 8GB(2x4GB) 1600MHz DDR3 KHX1600C9D3X2K2/8GX

Meg vmi SSDt is érdemes beszerezni.

Ha kell az egész konfig akkor leírom de szerintem, te is tudsz választani HDDt meg házat..stb.

2011. júl. 13. 07:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem értem miért halott platform?:) Én úgy vásárlok gépet , hogy nagyjából az adott időpontban lévő top vagy elég jó dolgokat veszem bele , hogy egy jó ideig ne legyen szükségem újításra. :) Egyébként nem 2 6970-et vennék csak a későbbiekben ha úgy érezném nem elég akkor vennék még1 ilyet csak előkészítek hozzá mindent , hogy csak a vidkarit kelljen megvennem.

Fuckers köszönöm de erre sajnos már nincs pénzem a 6990 160-ezerért elég húzos :D ez amit összeraktam meg megvan 180-ból mert a táp már megvan :) De azért köszönöm. :)

2011. júl. 13. 07:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Illetve az aki szerint idióta vagyok legyen szíves és fejtse ki , hogy miért. Köszönöm! :)
2011. júl. 13. 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért halott foglalat mert első Gen.es i7es procikhoz volt..ma már van 2.gen.es is(Sandy Bridge)
2011. júl. 13. 08:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Értem akkor magyarul a te configodból átrakom az alaplapot meg a procit és akkor már minden oké igaz ?:) Végül is árban ugyanott maradok ráadásképpen ez a proci 4 magos szóval köszönöm akkor a segítséget :)

Tehát akkor új alaplap : [link]

Új processzor : [link]

És akkor jó?:)

2011. júl. 13. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
2011. júl. 13. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!