Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzort vegyek?

Milyen processzort vegyek?

Figyelt kérdés

Van egy IBM Think Centre asztali számítógépem.

Paraméterei:

- IBM FRU PN 19R2562 alaplap

- Intel Pentium 4 3,00 Ghz processzor

- HIPRO HP-A2307F3P tápegység

- GIGABYTE ATI Radeon HD 4650 AGP videókártya

- Western Digital 250GB HDD

ezen kívül van még egy tuner és egy wi-fi kártyám, de gondolom ez nem lényeges...

Szeretnék egy új processzort venni. Milyet ajánlotok? Melyik a lehető legjobb amit elbír a gép? Egyáltalán milyen processzort lehet beletenni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. júl. 12. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
inkább portalaníts, hidd el, utána nem kell már hűtő.
2011. júl. 13. 12:18
 12/13 A kérdező kommentje:
hát lehet, hogy teljesen szét kéne kapni a gépet, portalanítani és újra összerakni. a múltkor levettem a gép oldalát és alaposan kifújkáltam kompresszorral, de még mindig nagyon melegszik a proci. :( de olyan szinten, hogy 3 másodpernél tovább nem tudom ott tartani az ujjam, olyan meleg
2011. júl. 13. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
az teljesen mindegy, hogy az ujjad meddigtudod ottartani. nézd meg egy programba, hogy hány fokos, és aszerint dönts. bár, ha eddig nem volt baj, akkor ezután se kell új hűtő.
2011. júl. 13. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!