Milyen processzort vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy IBM Think Centre asztali számítógépem.
Paraméterei:
- IBM FRU PN 19R2562 alaplap
- Intel Pentium 4 3,00 Ghz processzor
- HIPRO HP-A2307F3P tápegység
- GIGABYTE ATI Radeon HD 4650 AGP videókártya
- Western Digital 250GB HDD
ezen kívül van még egy tuner és egy wi-fi kártyám, de gondolom ez nem lényeges...
Szeretnék egy új processzort venni. Milyet ajánlotok? Melyik a lehető legjobb amit elbír a gép? Egyáltalán milyen processzort lehet beletenni?
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. júl. 12. 20:32
1/13 anonim válasza:
annyira nem érdemes költeni, meg szerintem jobb nem menne már bele.
2/13 anonim válasza:
Ebbe nem tudsz jobbat tenni, ha 478 tűs, akkor végképp nem, ha 775, akkor valószínűleg 915-ös chipset van rajta, tehát nem támogat újabb procikat.
3/13 A kérdező kommentje:
valahol olvastam, hogy dual core-t még lehet bele tenni...
2011. júl. 12. 20:44
4/13 Vadmeggy válasza:
2 magosat ebbe biztos, hogy nem fogsz belerakni
5/13 anonim válasza:
én a helyedben már újra költenék
6/13 anonim válasza:
Ha COD8 al és Battlefield3 al akarsz majd játszani, mindenképp egy 4 magost vegyél.
7/13 A kérdező kommentje:
Jelezném, NEM játékra kell. Arra ott a ps3. Csak kicsit szarul hűt a mostani procim, ezért kéne új. És ha már új, valami jobbat szerettem volna... Szóval 100%, hogy 2 magosat nem lehet belerakni?
2011. júl. 12. 22:21
8/13 A kérdező kommentje:
ja és 2 giga RAM-om van :)
2011. júl. 12. 22:28
9/13 anonim válasza:
Akkor miért nem hűtőt cserélsz? Ha ahhoz a rossz hűtőhöz betennél egy 2 magost, nem sokáig bírná.
10/13 A kérdező kommentje:
akkor már hűtőt is vennék meg egy fasza evga hűtőzselét is, csak meg akartam tudni, hogy lehet-e a gépbe jobbat tenni
2011. júl. 13. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!