Szerintetek jó "gamer" konfig?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASUS M4A77T
VGA: [link]
RAM: 2x2 Gb kingston hyperX blue 1600 Mhz CL9
winyó: Tudnátok ajánlani max 13 ezer Ft-ér egy gyors megbízható halk lehetőleg folyadékcsapágyas winyót? 500 Gb-os elég simán.
Táp: Chieftec GTG 500
CPU: AMD Phenom II X4 955
CPU hűtő artcic cooling freezer 13
Asszem nagyjából ennyi. Szóval?
2011. júl. 12. 20:00
11/15 A kérdező kommentje:
találtam egy jót ami PH-n alázza az összes WD-t meg SAMU-t.
seagate barracuda 7200.12
Igen még a caviar back-et is elveri min FPS-ben, windows betöltése közben meg programok telepítése közben is.
2011. júl. 15. 15:02
12/15 anonim válasza:
akkor nézd meg a véleményeket, itt porig alázzák:
13/15 anonim válasza:
én vagyok aki a wd ajánlotta, véletlenül rosszat küldtem el, ezt akartam volna:
WD 500GB AV-GP 7200rpm 32MB SATA2 WD5000AVDS
14/15 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss de ki nem szarja le? Ha rossz akkor visszaviszem kapok újat. Lehet WD fan vagy de elárulom WD-ből is van egy csomó gyári selejt. De az se baj ott is kapsz másikat, csak az a bibi hogy ez még alázza a caviar black-et is.
2011. júl. 15. 17:46
15/15 A kérdező kommentje:
Amúgy volt 4 jó vélemény meg 2 rossz. És ebből te következtetéseket vonsz le? Ahhoz meg kéne nézni hogy melyik gyártó hány db winyót szállított le és mennyit küldtek vissza. De 6 db HSz-ből hagyjuk már.
2011. júl. 15. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!