Szerintetek erős így?
Figyelt kérdés
Ez : [link]
ezzel a procival: [link]
Szerintetek erős ez? és elviszi a legújabb játékokat is közepes vagy magas grafikán?
2011. júl. 11. 16:15
11/13 anonim válasza:
én vok a 46%-os és igen én vagyok trollfe'sz
12/13 anonim válasza:
te nem az vagy, te agyhalott sötét vagy.... nagyon is jó az a proci ezzel a VGA-val, az összes COD-ot meg MAX-on és a játékok 80%-t biztos elviszi High-on.....
13/13 VODKA0710 válasza:
Nekem Athlon II 645-ös CPU-val és HD5770-es VGA-val az utóbbi időben megjelent játékok mind mennek maxon. A Crysis 2 pl. min. 37, max 100FPS-el megy, a Black Ops is hasonlóan. Élsímitás 8-on, minden állítható érték a legmagasabbon és 1280x1024-es felbontáson.
Tehát ha a 640-es CPU csöppet gyengébb is, a VGA erősebb lesz, szerintem kb. így megy majd neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!