Szerintetek milyen gép ez?
Rendszermemória 4096 MB
Operációs rendszer Windows 7 Home Premium Home Edition
CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Videokártya: AtiRadeon HD4670
És futnának rajta a játékok?
Előre is köszönöm.
Na szóval, ugyanilyen procim van és nekem is 4GB a ramom, a VGA-m viszont erősebb(HD5670). Alapon tehát 2,5 ghz-en van olyan 28-32 FPS-em GTA 4-be a benchmarkba. Very High-on 1440-be. A forgalom meg egyebek viszon levannak véve 11-re.
Én 3,3 Ghz-en használom ezt a procit, úgy 45-48 az átlag FPS-em GTA-ban. Ez a proci nem gyenge csak adni kell neki.
FEAR 3, DIRT3 is simán szépen elmegy vele, meg bármi....
A HD4670 kicsit gyengébb mint az 5670-em, úgyhogy én azt mondom, mediumon szépen el fog futni neked azon a gépen a GTA4 Win 7 alatt is. Majd patchet rakj fel (1.0.4.0 vált be nekem a legjobban sokat javít a futás sebességén 1.0.7.0 alatt nekem lassabb volt mint ezzel)
Azon a gépen úgy ahogy van jelenleg bármelyik játék játszaható. Igaz a legújabbak csak low-medium keveréken, a kicsit régebbiek pedig high-on. Remélem segítettem! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!