A 8gb ram miért vicc?
Figyelt kérdés
sokan irogatnak konfigokat és mindig ha valaki irja hogy 8 gb ram az egyiik válaszadó mindig odairja hogy a 8gb ram még mindig csak 1 vicc..?de miért amikor 8gb ram pont jó2011. júl. 11. 13:35
22/42 A kérdező kommentje:
tehát akkor 15k-ért veszek 2db 8gb-s ramot?
2011. júl. 11. 13:56
23/42 anonim válasza:
Nem, 2 db 4GB-os modult veszel 15ért. Ami egy dual channel kit! :)
24/42 A kérdező kommentje:
jah és az nem baj hogy ha van 4 ram slot-om de csak 2 be van ram?és 2 üres
2011. júl. 11. 14:00
25/42 anonim válasza:
Nem baj, és úgy kell berakni, hogy az egy szinüekbe, akkor fog dual channel-be futni. Úgy gyorsabb!
26/42 A kérdező kommentje:
és ha veszek akkor 2 db dual-os ram-ot akkor össz lesz 16 gb és van fekete-kék ram slot akkor pl egymás után lehet belerakni mert ugyan olyan termék mind a 4 nem?akkor nem baj hogy ha más szinbe megy
2011. júl. 11. 14:02
27/42 anonim válasza:
Igen, akkor nem baj mert lényegében mind ugyanolyan és lesz két pár ramod, Dual Channel lesz úgy is.
28/42 A kérdező kommentje:
olvastam hogy a kingmax jobban tudja a dual channelt de attol még a kingston is ugyan olyan jó nem?
2011. júl. 11. 14:10
29/42 anonim válasza:
Én írtam, és azért mert túlzás, neked. Ha úgy rakod fel a kérdést, hogy "Grafikus vagyok, sok-sok megapixeles képekkel dolgozom. Mennyi RAM kell?", akkor én is azt mondom, hogy persze, tömd csak tele a géped vele, mert _kelleni fog_. De te nem mondtál semmit, még annyit sem, hogy játszanál esetleg.
"lehet veszek 2 8 gigásat azt 16gb-vel olyan gyors lesz a gép h behal xD"
Az a baj, hogy azt hiszed, ha többet raksz a gépedbe, akkor azzal egyenesen arányosan gyorsabb lesz a géped. Ennek viszont semmi alapja.
"de miért amikor 8gb ram pont jó"
Igen, akkor jó, ha virtualizálsz. Jó, ha grafikus vagy. Jó, ha fejlesztő vagy. De átlagos használatra minek???? Mire kell neked ennyi?
30/42 A kérdező kommentje:
olcsóbban kijövök vele mintha 2gb-set vennék mert az meg vagy 6k ez meg 15 szval sokkal jobban kijövök vele,amugy játékra is meg sokmindenre is hazsnálnám
2011. júl. 11. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!