Gainward 8400gs 512mb ddr3 64bit mire képes?
Figyelt kérdés
miket teljesít játékban? Nem akarok olyan válaszokat hallani hogy semmire se jó. Tudom nem mai darab, de csak erre futja.nem maxon akarom futtatni a crysis2t,de azért 800.600ban valahogy elmennek e az ujabbak is?2011. júl. 10. 12:57
12/14 anonim válasza:
5 000 Ft-ért nagyon megéri. Gyorsan csapj le rá amennyiben hibátlan az a kártya. :) Nagyon sokkal gyorsabb a 8400GS-el. Szinte össze sem lehet hasonlítani. 4670-en minden játék elfut élvezhető sebességgel. A 2011-esek is. Persze nem High-on...
13/14 anonim válasza:
8400 Gs.. nagyon kevés még az Underground 2 se bírja simán maxon pedig az csak 2004-es
14/14 anonim válasza:
Nemértem miért húzzátok le a 8400gs-t..
Nekem a NFS:The Run,Bf3,Cod mw3.
Megfelelő fps számmal fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!