Ha veszek egy videokártyát akkor hol tudom megnézni hogy az én gépem melyik memória gddr2 vagy gddr3 vagy gddr5? ha valaki tud segiteni az válaszoljon
ha csak nVidia jöhet a képbe...
bár nemtudom mennyit szánsz rá...de írok párat...
a gts 450 pl a maga 25 körüli árával belépő szintű gamer kártyának számít....sok teszben használják mostani játékokkal igaz nem full grafon...de ha nincsenek fullHD-s vágyaid akkor ez jó kis kártya....megy vele sok játék persze ehhez jó procinak és ramnak is társulnia kell...
tesztekben crysis2 , medal of honor 2010 és cod 4,5,6, a 7-ben nem vagyok biztos....jah és a battlefieldek...
eztán középkategóriában ajánlanám a gtx 460 at amivel nem lesz gond a fullHD-val sem a mai játékoknál és a 3D technológiában is elől jár....minden mai játékhoz jó....a maga 40 körüli árával
ha többet is szánnál rá akkor mondjuk 60 körül megkapod a gtx 560 TI overclock-ot is ami rohadtul verhetetlen a játékok szempontjából...persze van ennél jobb kártya de azok már feleslegesen drágák és nem tudnak ennél többet nyújtani ma...nincs játék ami kifogna rajta...sem ma sem pedig a (megkockáztatom)az elkövetkezendő másfél 2 évig fullHD-ben....kis butítással meg még hosszú évekig kínozhatod....
ha többet is szánn
Istenem....
Én is leírtam, meg a kedves előttem író is, ott van középen ---GTX 460-----, azt megértem lusta vagy és telibe sz*rod, de ha már a szádba rágják és még mindig nem próbálkozol megérteni kissé felpaprikáz.
aztarohhadt! te mekkora looser vagy....
azt mondod h geforce kártyát kérsz...gondolom nV re gondoltál....kimerítő választ kaptál....most meg egy ati áráról érdeklődsz???
olyat meg nem mondunk hogy " egy kérdést áruljatok el"
én nem kérdeztem hanem mondtam azt hogy az általam írt mind3 kártya viszi a mai játékokat....
az egy dolog hogy fingod sincs róla....elnézhető hogy belemagyarázol pedig közöd nincs hozzá....az sem baj hogy értetlen vagy és síkhülye....nem a számítástechnikához ..hanem a magyar nyelvhez...DE AZ NAGGYON GANÉ, HA A VÁLASZ SEM ÉRDEKEL
kérdezgesd a haverjaidat ha ugysem érdekel hogy mit válaszolnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!