Ha veszek egy videokártyát akkor hol tudom megnézni hogy az én gépem melyik memória gddr2 vagy gddr3 vagy gddr5? ha valaki tud segiteni az válaszoljon
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 20:33
1/24 anonim válasza:
Az a vga-nak a memóriájára utal. Nem a te gépedre
2/24 anonim válasza:
Először azt nézd meg, hogy a mondatnak, amit beböfögsz ide kérdés gyanánt, van-e egyáltalán értelme.
3/24 anonim válasza:
Az nem klényeg vga vásárlásál max ott bukhatsz el hogy agp vagy pci-e nem tuom hogy ennek tudatában vagy-e de jobb ha megnézed. Plusz ddr illetve gddr minél nagyobb a szám anál gyorsabb a vga memóriája..
4/24 anonim válasza:
Nézd meg a vga dobozán, arra mindig ráírják, hogy milyen ramja van. (ha most akarsz venni, ddr2-t máris felejtsd el!)
5/24 anonim válasza:
Újra az előző vagyok..
Ha már megvan, de doboz nélkül vetted, tegyél fel egy Everestet, az kiír mindent :]
6/24 anonim válasza:
GPU-Z a legbiztosabb az kiírja a pontos adatokat. és GDDR5 ;) nem szar DDR2 xDDDD meg DDR3 :D
7/24 anonim válasza:
a ddr besorolás és a csatlakozás összefüggés csak a ramoknál jellemző....
vga-nal csak azt kell nézned h agp vagy pcie...
8/24 A kérdező kommentje:
pcie van nekem
2011. júl. 8. 23:42
9/24 A kérdező kommentje:
de hát akkor vehetek egy gddr5 videokártyát is pcie???
2011. júl. 8. 23:43
10/24 anonim válasza:
Természetesen, azt is ajánlom. Milyenre gondoltál? Mert merem állítani ha ilyen kérdést teszel fel lehet, hogy amennyit rászánnál sokkal jobb teljesítményűt is vehetnél. Szóval mennyit szánsz rá maximum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!