Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfiguráció életképes?

Ez a konfiguráció életképes?

Figyelt kérdés

Az igazat megvallva, valószínűnek találom hogy működni fog,csak az a kérdés hogy szerintetek ez mennyire helyes?

Most vagyok a küszöbén egy új gép összerakásának, és ezt terveltem ki:

[link]

[link]

[link]

Nos ez volna az elképzelésem. Ha jól mennek a dolgok szerzek még bele egy 550W-os Gigabyte Superb-et, és egy Artic Freezer hűtőcske is közbejöhet még a proccra. Ami még be fog következni az egy Cooler Master Elite 430-as házikó, és a mostani Gigabyte HD4850 1GB DDR3 OC@730/1033...

Azért gondoltam 2x2 Gb RAMot, mert szerintem egyenlőre elég, ha később még lesz rá keret akkor még 2x2 Gb-ot veszek bele, hogy azért már adjuk meg a módját, még ha fölösleges is, mert a DDR3 potom pénzért kapható...

Na szóval,mik a vélemények?

Előre is köszönöm!:)

2011. júl. 8. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

esetleg még írhatnál hozzá valami vinyót is...mert a vele járó buszok is eléggé meghatározzák a játékmenet sebességét...

vagy esetleg ha több pénzed van gondolkozz el egy ssd-n ami akár 10x gyorsabb egy átlag vinyónál és nem is zúg...

a rendszerfelállás idejét is jelentősen csökkenti, az ára ugyan húzós , de ha kipróbálod a rendszer alá...akkor sosem adnád alább...

2011. júl. 8. 23:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Már bánom, hogy odaírtam! Leírtam, hogy nem azt akartam szemléltetni, hanem a tipikus gyakorikérdéseken összerakott konfigokra céloztam. És igen is van különbség, nem tudom miért sztárolja mindenki a kingmaxot, gyűlölöm.
2011. júl. 8. 23:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát vinyó téren most egy 1TB-s WesternDigital GreenEdition 64mb van, az SSD-n meg nem gondolkozok,mert az nekem télleg eléggé húzós lenne :/
2011. júl. 9. 09:18
 14/15 anonim válasza:

Pont tegnap vettem ilyen lapt .D

Belecuppantottam a dolgokat, megy nagyon!

2011. júl. 9. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:49

Akkor esetleg mutathatnál pár személyes tapasztalatot, pl. a játékokat miként befolyásolja. Olyat meg ne írj, hogy XY tesztprogramban 123 ponttal többet kaptam, mert annak semmi értelme, legalábbis az átlag felhasználó szemszögéből nézve.

Kingmaxot meg hogy lehet gyűlölni? Egy memóriát...

Nekem, és sokaknak ilyenje van, panasz még nem érkezett rá.

2011. júl. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!