Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfiguráció életképes?

Ez a konfiguráció életképes?

Figyelt kérdés

Az igazat megvallva, valószínűnek találom hogy működni fog,csak az a kérdés hogy szerintetek ez mennyire helyes?

Most vagyok a küszöbén egy új gép összerakásának, és ezt terveltem ki:

[link]

[link]

[link]

Nos ez volna az elképzelésem. Ha jól mennek a dolgok szerzek még bele egy 550W-os Gigabyte Superb-et, és egy Artic Freezer hűtőcske is közbejöhet még a proccra. Ami még be fog következni az egy Cooler Master Elite 430-as házikó, és a mostani Gigabyte HD4850 1GB DDR3 OC@730/1033...

Azért gondoltam 2x2 Gb RAMot, mert szerintem egyenlőre elég, ha később még lesz rá keret akkor még 2x2 Gb-ot veszek bele, hogy azért már adjuk meg a módját, még ha fölösleges is, mert a DDR3 potom pénzért kapható...

Na szóval,mik a vélemények?

Előre is köszönöm!:)

2011. júl. 8. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Tökéletes, mintha csak én ajánlottam volna, és végre nem rohadt 1333Mhz-es fostos kingmaxot látok.!
2011. júl. 8. 20:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Gigabyte tápot nem ajánlom, FSP 500W-os hexa tökéletes.
2011. júl. 8. 20:23
 3/15 anonim ***** válasza:

1333 MHz-es RAM is tökéletes, nem hátráltat semmiben. Amit az első válaszoló benyögött, az szimplán hülyeség.

Phenom II X4 955-öt vegyél, ugyanúgy Black Edition mint a 965, a szintjére könnyedén feltudod venni BIOS-ban, egy szorzó segítségével.

2011. júl. 8. 20:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Tudom,de proccnál nem szeretek OC-zni...:) Így meg az az 1000 Ft...
2011. júl. 8. 20:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem, de én nem is arra utaltam, hanem, hogy kingmax, azért ne hasonlítsuk már össze egy kingston hyper x-el.
2011. júl. 8. 20:27
 6/15 anonim ***** válasza:
De akkor kössünk bele, hogy AM3+ os alaplapot vegyen.
2011. júl. 8. 20:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Tökéletes! Teljesen ugyanilyen cuccaim vannak, proci, lap, ram stimmel :) Csak jót tudok róla mondani, ehhez még egy ATI chipes videókártyát beszerzel csak úgy hajtani fog :)
2011. júl. 8. 21:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Húú elnéztem. Nekem gigabyte 870-UD3 lapom van, a 770-et elolvastam kicsit. bocsi :)
2011. júl. 8. 21:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Van ATi chipes kártya is :) Gigabyte HD4850 1GB DDR3 OC...minden megy rajta FullHD-ban :)
2011. júl. 8. 21:21
 10/15 anonim ***** válasza:

miért ne lehetne összehasonlítani a kingmaxot a hyperX-el?

kingmaxban sokkal több a bestbuy....

és ha annyira értessz hozzá akkor tudnod kell h 1333 és 1600 MHz között nem észlelhető külömbség...csak tesztprogikkal....

a kérdésre válaszolva....igen életképes...sőt-ha dobsz bele egy fsp vagy chiftech-et akkor "verhetetlennek mondanám....

esetleg a vga-nál lehetne számítani egy cserére a közeljövőben.....(cod 8, battlefield 3)

2011. júl. 8. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!