Ez a konfiguráció életképes?
Az igazat megvallva, valószínűnek találom hogy működni fog,csak az a kérdés hogy szerintetek ez mennyire helyes?
Most vagyok a küszöbén egy új gép összerakásának, és ezt terveltem ki:
Nos ez volna az elképzelésem. Ha jól mennek a dolgok szerzek még bele egy 550W-os Gigabyte Superb-et, és egy Artic Freezer hűtőcske is közbejöhet még a proccra. Ami még be fog következni az egy Cooler Master Elite 430-as házikó, és a mostani Gigabyte HD4850 1GB DDR3 OC@730/1033...
Azért gondoltam 2x2 Gb RAMot, mert szerintem egyenlőre elég, ha később még lesz rá keret akkor még 2x2 Gb-ot veszek bele, hogy azért már adjuk meg a módját, még ha fölösleges is, mert a DDR3 potom pénzért kapható...
Na szóval,mik a vélemények?
Előre is köszönöm!:)
1333 MHz-es RAM is tökéletes, nem hátráltat semmiben. Amit az első válaszoló benyögött, az szimplán hülyeség.
Phenom II X4 955-öt vegyél, ugyanúgy Black Edition mint a 965, a szintjére könnyedén feltudod venni BIOS-ban, egy szorzó segítségével.
miért ne lehetne összehasonlítani a kingmaxot a hyperX-el?
kingmaxban sokkal több a bestbuy....
és ha annyira értessz hozzá akkor tudnod kell h 1333 és 1600 MHz között nem észlelhető külömbség...csak tesztprogikkal....
a kérdésre válaszolva....igen életképes...sőt-ha dobsz bele egy fsp vagy chiftech-et akkor "verhetetlennek mondanám....
esetleg a vga-nál lehetne számítani egy cserére a közeljövőben.....(cod 8, battlefield 3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!