Miért kapcsol ki a monitorom?
A gépemen (XP) volt csatlakoztatva egy ATD c-138 webcam.
Otthagytam a gépet vagy 1 órára magára, mire megnéztem: kék halál. (Azelött jól működött 2 napig. Nem vírusos a lemeze).
Ezután bekapcsoltam újra a gépet: -A systemben nem található (xy) fájl, telepítő cd-t tegyem be és nyomjak j-t írta ki. Visszakapcs: Monitor kikapcsol. Integrált videokar.-ból kihúzom bejön a monitor, de: No Signal. Visszadugom, újra elmegy a monitor.
Ezután kihúztam az internet adaptert a hosszabbítóból, bejött a kép, de üdvözlésnél lefagyott.
Ezután visszakapcs: csipogás: 1 rövid 3 hosszú 3 hosszú 1 rövid, azaz 8 csipogás. Bekapcs: 1 mp múlva kikapcsol a gép, aztám magától újra bekapcsol és 8-at sípol.
Mi lehet ez?
Visszakapcs: Monitor kikapcsol. Kihúzom az integrált videokar.
Egyébként van egy notebook-om is, ezen bejön a monitor, és az internet is (tehát nem hiszem, hogy a monitor vagy az adapter hibás). Ezek után a notebook-on nem világított az internet kábel helye. (Nem tudott kapcsolódni az internetre).
Kábelt cseréltem, mostmár működik. De a PC-vel milehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!