Hogyan tudnám növelni a Processzorom órajelét?
Egy 500 Mhz-es Pentium III processzorom van és fel szeretném tolni 100-150 Mhz-el a teljesítményét ( remélem jól fogalmaztam meg ).
A túlmelegedés miatt nem kell aggódni mivel akármikor be tudok tenni egy jó kis hűtőt + extra hűtést is tudok rá rakni ( ha most simán ráteszem a hűtést a processzor hideg - még ha 100% is működtetem -).
Olvasgattam már itt ott utána meg nem is vagyok tök amatőr de azért nem szeretném kockáztatni a procim.
Húha, hát az én BIOS-omban semmi fsb nincs !
Valami hasonló az IRQ ?
Emlékszem régebben az IRQ-t kimaxoltam és nem jött be a windows, de a még régebben volt :))
Szóval ö bemegyek az Advanced menübe, ott a PCI Interrupt Mapping be és ott adja ki egy szép kis listát mejnek tetején az AUTO szócska van aztáán IRQ1-től egéeszn IRQ15-ig szépen sorba .
Jó helyen kutatgálok ?
Én nem tudok tuningolni. De itt egy topic amit direkt erre szántak, itt biztos tudnak segíteni:
Sok sikert!
Némelyik P3 (500-600Mhz) tuningolható volt akár 900Mhz-ig is. De ehhez megfelelő lap is kell, ami ezt engedi.
A VGA és a RAM mekkora, és milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!