Jó választás egy intel i5 760 proci?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 20:45
3/18 anonim válasza:
Nem jó választás. A vele egy árban lévő 15-2400 jóval erősebb.
De én is inkább a 2500k-ra hajtanék.
4/18 anonim válasza:
Jó választás, de az i5-2400 erősebb, és kb. ugyanannyiba kerül.
Viszont más alaplap kell hozzá. (1155ös foglalatú)
5/18 anonim válasza:
Hopp... az előttem levő ugyanazt leírta, amíg én megírtam amit akartam... :D
6/18 anonim válasza:
Szerintem intel i5 760, is jó választás. Ha jó árban megkapod, és különösebb erőlködés nélkül mennek 4 Ghz-en.Ráadásul nem is melegszenek.
7/18 anonim válasza:
Egy hete vettem 30 ezerér a INTEL CORE i5-760 2,80GHz s1156 BOX, szerintem megérte.
8/18 Panda Péter válasza:
egyáltalán nem jó választás mert ugyanannyiért sandy bridge procit is lehet kapni. az lga1156 meg halott platform.
9/18 anonim válasza:
Ez egy butaság, mert nincs az a videókártya amit ne hajtana ki egy i5 760-as. Mire kijönnek azok a videókártyák amiket nem tud kihajtani egy i5 760, addigra már halott platform lesz a lga1155 is.
10/18 anonim válasza:
Ha ugyanannyi pénzből erősebbet vehet, akkor miért butaság? Te a gyengébbet vennéd 40-ből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!