Ez miért van? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Mindig amikor berakom a CD-t a gépbe akkor érzem hogy ott felmelegszik és amikor ki akarok valamit írni a CD-re\DVD-re tök lassú a gép de amikor kiadom CD-t\DVD-t akkor gyors lesz. És így nem is nagyon tudok kiírni dolgokat. Talán a CD írónak vagy mieznek van valami problémája?2011. júl. 6. 14:00
1/7 anonim válasza:
Minden meghajtó felmelegszik ha "dolgozik", ír vagy olvas hosszabb időn át, ez többnyire a motor fordulatszáma és hát maga az elektronika melegedése miatt van. Az hogy lassú a gép ez egy gyenge gépnél természetes hogy meglassul, különösen ha még IDE csatlakozós az optikai meghajtód. Függ mennyi memória van a gépben, és a processzor teljesítményétől is.
2/7 anonim válasza:
lelassul írás közben......
persze hogy lelassul
3/7 A kérdező kommentje:
A gépem egyáltalán nem gyenge 70e-t ér újonan. A GTA IV is fut rajta nem gyenge gép az. És a lelassul az nem természetes mert régen lasabb géppel mint az állat írtam a CD-ket\DVD-ket most meg beakarom rakni azt a 4.37gigabyte képet amit ki akarok írni és kiírja hogy nem válaszol a NERO és lefagy. De amikor kiveszem az Üres CD-t akkor megint teljesen normális lesz. És ez nem normális mert jó a gépem és nem tudom kiírni azokat a képeket mert csak DVD nélkül tudom berakni a fájlokat és amikor a végén rakom be a DVD-t akkor is elkezdi írni és 3 másodpercnél lefagy. Vagyis kiba'zottúl meleg a CD írom és lefagy a gép és nem tudok kiírni egy rohadt DVD-t.
2011. júl. 6. 20:08
4/7 anonim válasza:
Legközelebb használj már vesszőket a mondatok végén, mert nagyon egybefolyik a szöveg olyan olyan mint ha a negyed oldalnyi szöveged egy mondat lenne.
Amúgy mindenki a GTA IV-vel van kiakadva, már ahhoz mérik a gépet szinte. Mellesleg a NERO -t felejtsd el, használd az Ashampoo Burning Studio-t vagy a CD-Burner XP-t, a célnak bőven megfelelnek. A nero még pluszba fogja is a gépedet, akár milyen nagy.
Amúgy proci,ramot tudsz írni? VGA itt nem lényeges.
Hány giga ram, és milyen típusú proci.
5/7 A kérdező kommentje:
Cd BURner Xp-nél is lassú volt. Intel Inside Pentium 4-es a proci-m. 2 giga ram van benne.
2011. júl. 9. 22:16
6/7 anonim válasza:
figyelj: nem lehet lassú!!! tedd fel újra és úgy, vagy telepítsd újra a gépet ha alssú
7/7 A kérdező kommentje:
Figyelj!!! fél hónapja raktam újra és előtte utána ilyen olyan progival is lassú volt. De lehet lassú mert nekem lassú és régebben nem volt az. Szerintem valami zárlat lehet.
2011. júl. 14. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!