Sapphire hd 5770 vagy hd 5830?
Figyelt kérdés
mind a kettő 1gb-s és 1440-es felbontáson melyik vinné a crysist ha mident maxra állítok ? persze lagg mentesen. Meg melyik éri megjobban az árát? az nvidia ajánlásától kíméljetek pls2011. júl. 6. 12:28
1/6 anonim válasza:
5830 xtreme
sztem még akár fullHD ban is vinné
3/6 anonim válasza:
Az első Crysist tuti vinné, a másodikkal már az én 6870-em is nehezen birkózik meg, mióta kijött a dx11 patch
4/6 anonim válasza:
HD5830 kicsivel erősebb...viszont nagy a fogyasztása(nem hiába olcsó)
HD5830-nak vhol 175körül van a TDP-je míg a HD5770nek aszem csak 100
rajtad áll h mekkora az a fogyasztás amire még azt mondod h ok kifizetem a villanyszámlát(vagy adott esetben a szüleiden:D)
5/6 anonim válasza:
A játék nem laggol. Maximum akad/szaggat, és a kettő nem ugyan az. Laggol ha online tolodés ritka fos a neted, és métereket teleportálsz játék közben, és vissza-vissza dobál. Ha nem elég neki a vidikártya teljesítménye, csak simán akad.
6/6 A kérdező kommentje:
ak akadozásmentesen
2011. júl. 6. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!