Sapphire radeon hd 5770 vapor-x 1gb jó játékra?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud jobbat(Max30-40e), akkor szívesen elfogadok bármilyen tanácsot.(2011. júl. 22. 01:02
1/10 anonim válasza:
Egy ilyet 20ért már lehet venni, nem is adnék többet érte.
5830 van 25ért, azért ajánlom ezt mert vagy kevesebbet áldozz rá, vagy többet 40-nél mert így nincs arányban a teljesítmény ár kategória.
50-55ért már egy 6950-et vennék, ami nem össze hasonlítható ezekkel :)
2/10 anonim válasza:
szerintem tökéletes ez a kari.. :)
sztem nedobj ki feleslegesen több pénzt amikor ezis elég.. :) nekem is ilyen van és mindent elvisz elég durván :P
3/10 Panda Péter válasza:
én azért még rádobnék annyit hogy egy 5830 extreme kijöjjön. nem kell sokat költeni rá pluszba de jóval erősebb.
4/10 anonim válasza:
Jó játékra, csak attól függ milyenre akarod használni :)
5/10 anonim válasza:
Az utolsónak: nem tudom mi bajod van ezzel a kártyával, elárulom, hogy minden játékot jól lehet vele futtatni 1650-es felbontás mellett High-Very High beállításokkal alacsonyabb élsimítással, annyit megér amibe kerül, de kérdező én a helyedben egy 6850-est vennék inkább: [link]
6/10 anonim válasza:
A jelenlegi játékokat maximálisna kiszolgálja egy HD5770 ha csak nem a FullHD és 8x AA meg 16xAF a cél maximális részletesség mellett. Szóval szerintem vedd meg az 5770-et. Ha viszont maximalista vagy akkor a HD6850-et ajánlom, azzal aztán tényleg nem lesz gondod semmivel.
8/10 anonim válasza:
Eléggé, nekem is 5750-van, egyáltalán nem érzem a hatalmat, visszafogottnak kell lennem. 6850 meg már pont oda esik amit mondtam, hogy vagy 5830 25ezerért vagy más kategóriába kell gondolkozni 50-55től. Vedd csak az 5830-at, ilyen árkülönbségnél semmi, valahol még ugyanannyi is.
9/10 anonim válasza:
5830... erős kártya az biztos de a fogyasztása tesztbe 307 W volt játék közben. 420-450 W s táp kell hozzá. megdobja a villanyszámlát.
10/10 anonim válasza:
Vegyél laptopot mint én és a villanyszámlám is -4000ft lett :) corei3 2,13ghz és hd5470 kártyával még az új játékok is eldöcögnek és össz vissz max 40 wattot zabál kijelzővel együtt, én már nem veszek asztali gépet ami játék közben minimum fél kilówattot eszik mint egy mosógép az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!