Kérdés Midenkihez! CD-R lemez újraírása hackeléssel megoldható valahogy?
Figyelt kérdés
Tudom, vennem kéne rw lemezt, de mostanában egyszerűen sehol nem kapni Miskolcon. A nagyobb boltokban is hiába van 1 sor végig lemezekkel, egyik sem újraírható típusú. A DVD-vel ugyanígy vagyok.
Egyszer hallottam, hogy megoldható, de nem tudom igaz-e.
Tud valaki segíteni?
2011. júl. 2. 14:31
11/15 anonim válasza:
"sehol nem kapni Miskolcon" és a "nem kapni a házam 5m-est körzetében" az elég eltérő fogalom... Mennyi üvöltő ember lenne, ha fájna a lustaság!
Újra írni nem fogod tudni, fizikailag lehetetlen. Ahogy már írták folytatni lehet a lemezt, aminek megvan a kockázata, hogy bizonyos meghajtók v. lejátszók nem fognak minden adattartalmat látni rajta, csak az utolsó írás alkalmával felkerültet.
12/15 A kérdező kommentje:
ki beszélt 5 méteres körzetről? Így is messze lakom a várostól, nem fogok a 30km-es bérletem körzetén kívül keresgélni, már bocs
2013. máj. 1. 15:05
13/15 anonim válasza:
:( milyen jó lenne ha lenne egy olyan valamit, amivel távoli, akár valóságban, fizikálisan nem is létező boltokból lehetne vásárolni és a futár v. a posta kihozná. Hjaj, vajon mikor jutunk el erre a fejlettségi szintre?
14/15 A kérdező kommentje:
Utálom az ilyen direkt kötekedős alakokat, mint te, és képzeld, rendeltem már netről, de mivel kib*szott szar a posta szolgáltatása (felbontva jönnek meg a csomagjaim, ha egyáltalán elérnek hozzám, mert van 1 szemét postásunk akinek jó kapcsolatai vannak felsőbb körökben), postafiókot meg nem fogok bérelni, szóval jobb a bolt, és nem a netes vásárlás az én esetemben
2013. máj. 1. 17:01
15/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az illető kötekedős alak, de ha 2 év alatt nem sikerült megoldani a problémát, akkor még nagyon is finom volt veled. Ha pedig megoldottad, és csak trollkodás céljából nekróztad elő a 2 éves kérdésedet, akkor nincs is szükség további kommentre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!