Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adatátvétel routerral? Hogyan?

Adatátvétel routerral? Hogyan?

Figyelt kérdés
ugye értitek két gépem van routerrel netezek és a két gép között szeretnél fájlokat átmásolni.Ezt hogy tegyem meg valami program vagy csak egy kis okosság.Segíts köszi.
2011. júl. 1. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:

1. A két gép legyen azonos munkacsoportban

2. A fájlmegosztás legyen bekapcsolva

3. Az adott anyag legyen megosztva

Ha ezek a feltételek adottak, akkor a hálózati helyek mappából el lehet érni a cuccokat.

Nálam így van belőve, XP-s és Win7-es gépeket is tartalmazó vegyes hálózat:

[link]

2011. júl. 1. 13:19
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen te egy igazi angyal vagy működik
2011. júl. 2. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
:)
2011. júl. 2. 16:47
 4/8 A kérdező kommentje:
még egy kérdésem lenne csak akkor tudom átmásolni a fájlokat hpgyha beraom a nyilvános dokumentumokba és hogy lehet hogy amugy is át lehessen másolni addig jó hogy a mappát megosztom és a másik gépemen rálépek és azt irja ki hogy engedéj szükség mit csináljak légyszives segíts igazi profi vagy
2011. júl. 2. 17:01
 5/8 A kérdező kommentje:
ja és amit beraktam a nyilvános dokumentumokba és azt átmásolom akkor mért olyan lassu?
2011. júl. 2. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a képet, a jelszavas védelem nálam ki van kapcsolva. Ha nem kapcsolod ki, akkor írhatja, hogy nincs hozzáférésed. Másik, ami eszembe jut, az az UAC. Nálam minden gépen ki van kapcsolva, nem tudom, hogy befolyásolhat-e valamit. A másolás sebessége függ a hálókártya és a router sebességétől, sima 100-as LAN-on (ami a legelterjedtebb) valóban elég lassú. Ki kell várni, nem tudsz mit tenni ellene.
2011. júl. 2. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
A PM-et megkaptam, de fent már válaszoltam a kérdésre.
2011. júl. 2. 17:33
 8/8 A kérdező kommentje:
ok kösz
2011. júl. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!