Haveromtól vennék egy iphone 3gs-t. Fekete 8gb. Mindene megvan, a fülhallgatón kívűl. Jailbreak-elt, de nem sült ki a procija. Függetlenített. A képernyőn fólia van, semmi karc, majd szerzek még fóliát. Hátuljához ad tokot, az kicsit karcos. 50.000 FT-ért. Szerintetek megérné?
"Attól, hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye."
2011. jún. 30. 18:12
13/20 anonim válasza:
50-ért bőven megéri a 3GS, pl. Vaterán ennyiért a sima 3G-ket viszik. Amúgy Jolinar, szerintem még sose fogtál Iphone-t a kezedben. Nem vagyok almafan, de attól még kétségtelen, hogy az Iphone-nál gyorsabb telefon aligha van, és én ezt legalább tapasztalatból mondom, nem azért mert oda lennék az Apple-ért.
Látszik, hogy semmi ellenérvet nem tudsz felhozni csak a "menjetek játszani" szöveget. Egyébként androidos telóm van. ;)
(Ui.: nem az a 87%-os vagyok aki eddig írt.)
2011. júl. 1. 11:12
14/20 anonim válasza:
Fogtam iPhone-t, 4-et is, impozáns, de nem kéne, pedig csak egy Bladem van. Ellenérveim is vannak, bár másoknak ezek nem okoznak problémát. Gondolok itt a bluetooth fájlküldés korlátozására (amit évente egyszer használnék, de megőrülnék, ha nem tudnám), vagy az iTunes használatára. Mint telefon, a 4-et elismerem, a 3GS viszont hardveresen az X8 szintjén van, ezek után lehet éntőlem gyorsabb, akkor sem adnék érte 50 ezer ft-ot. Amúgy a Blade egy jó főzött rommal semmivel nem érződik lassabbnak a 4-nél sem. Pedig nem egy erőmű.
2011. júl. 1. 13:29
15/20 anonim válasza:
Azt ne akard beadni, hogy a Blade van olyan gyors, egymás után fogtam a kezemben samsung galaxy s-t meg iphone4-et és érezhetően gyorsabb volt mint az apple, pedig a samsung is egy villám.
Egyébként ez is olyan dolog, hogy kinek-mi, te például olyan hardverért ami az iphone-ban nem fizetnél annyit, nálam meg a kezelhetőség sokkal fontosabb annál, hogy arra recskázzak hogy hány gigahertzes proci van a telefonomban, és független szemmel lássuk be, kezelhetőségben és gyorsaságban még mindig az iphone az etalon, köszönhetően annak, hogy ott az oprendszert csak egy hardverre kell belőni.
De én se vennék egyébként iphone-t a horrorisztikus ára meg a kis méretű kijelzője miatt.
2011. júl. 1. 20:10
16/20 anonim válasza:
Elírtam, az apple volt a gyorsabb nem a galaxy.
2011. júl. 1. 20:13
17/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kicsit "divatból is szeretnék iPhone-t" , de apámnak van, nagyon bírom, de nem akarom őket lehúzni 120 ezer FT-val... Inkább ismerősömtől megveszem 50 ért. Nekem nagyon tetszik, gyors, függetlenített + JB. Nem tudom hányas OS (?) van rajta. De a karcra pedig vaterán néztem ilyen tokot 2000 FT. Szerintem megveszem, köszönöm az eddigi válaszokat, esetleg várok még ; )
2011. júl. 1. 21:36
18/20 anonim válasza:
Üdv! Lehet megéri, de minek egy telefon? TELEFONÁLNI! Nekem egy nokia 3330-am van, mégis jó az akkuja és jól lehet vele telefonálni. Emellett van egy samsung netbookom.. A telefon nem netezésre van, Iphone 3, 4-et nem mernék vinni buliba, de a nokiámat el merem vinni és nem féltem, hogy netán elveszíteném...
2011. júl. 3. 01:38
19/20 anonim válasza:
ezzel manapság sokan nem igy vannak, mostmár egy telefon szinte nem is telefonnak számít, hanem egy olyan eszköznek, amiben nagyon sok kelléked megvan ( számológép, internet, kamera, játékok stb. ). nagyon sok ember szereti ha bárhol tud minél gyorsabban netezni vagy játszani. :)
2011. júl. 3. 09:56
20/20 anonim válasza:
az én független véleményem az h vidd 50 k ért olvasgattam az előző hszeket és ami azt illeti na most megmondom a tutit
az ace en x8 on x10 en galaxy s en opensource andriodvan amit csakugy rátesznek az iphone okon pedig saját os amit sokáig fejlesztgetnek
szal annak ellenére h vki azt mondta h iphone x8 szintjén van hgarveresen annak igaza is van am a saját os e sokkal jobban ki tudja használni a procit mint az x8 androidja ami engem is meglepett a 3gs gyorsabb volt mint az x10 em és még most is bánom h nem iphonet vettem pedig az x10 be 1ghz s proci vanszemben a 3gs 600 asával ha jol tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!