Számítógépzsenik mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Van egy GIGABYTE GEFORCE 8500 GT-s videókártya a gépemben. Egy nap játszottam egy játékkal és hirtelen kikapcsolt a gép és már be se lehetett kapcsolni. Újratelepítettem és a videókártya driver-ét nem engedi feltelepíteni a felénél megáll és újraindul. Utána már megint be se lehet kapcsolni a gépet és rakhatom újra. Kérlek segítsetek!2011. jún. 27. 22:14
2/5 Solarian válasza:
GIGABYTE GEFORCE 8500 GT nekem is ilyen van. a nagy gond az vele hogy csak passzív hűtése van és könnyen túlmelegszik emiatt. Én tettem rá egy ventit azóta nem kapcsolt ki túlmelegedés miatt. De szerintem nálad már valami komolyabb gond lesz, elkezdett meggégni valami vagy nemtom.
3/5 A kérdező kommentje:
sztem nem égett le benne semmi mert most is használva van úgy hogy oda van bedugva a monitorom csak valamiért nem engedi feltelepítni a hardverét amit kaptam hozzá cd-t!
2011. jún. 27. 22:27
4/5 anonim válasza:
Nekem másik karival ezvolt a baj, hogyha feltelepírtettem a kártyát akkor még jóvolt, kikapcsolom a gépet, másnap be..
és minden 4bites, monitort nemismerte fel a kari stb.
vegyél uj karit.
vmi elromlottrajt.
SZERINTEM.
remélem tudtam segíteni. üdv.
5/5 anonim válasza:
Ha nem engedi feltepíteni a DRIVER-t! akkor valószinü meghalt a GPU benne és csak VGA módban fog menni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!