Meddig lehet biztonságosan overclock-olni az i7 2600 sandy bridge 3,4 GHz 8 MB cache procimat?
nekem 631-es pentium is lazán ketyeg 4Ghz-en :DDDDDDDD
de nem ér semmit egy i3-hoz képest.
Mire jó ez a tuning őrület? Mert pl egy régi kis gépnél megértem hogy vmennyit húzol rajta hogy legalább egy film menjen.
De ez a processzor a top 15-ben benne van.
amik megelőzik azok nagyrésze meg 6 magos Xeon....minek akkor túlhúzni?...több áramot fogyaszt majd, több hőt termel, jóesetben megrövidül kicsit az élettartama is (és gondolom egy i7-2600 kaliberű procit nem 2 évente fogsz cserélni)...le lehet engem pontozni, de szerintem ezt a kérdést majd egy jó 5-6 év múlva, vagy később tedd fel, amikor már tényleg szükség lesz arra hogy túlhúzd, addig meg jó ez így. :)
" A válasz megírásának időpontja: ma 20:34 "
Egyetértek a 20:34-es hozzászólóval. Én is hasonló véleményen vagyok. Valószínű hogy kíváncsiságból kipróbálnám mit lehet kihozni belőle,de biztosan csak alapbeállításokon használnám.Már csak azért is mert nem igen van olyan program/játék ami megfogná ezt a procit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!