Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » OverClock-ban mit hogy? Asus...

OverClock-ban mit hogy? Asus P5KC, DDR3, E6420.

Figyelt kérdés

Szeretném a 2.13GHz-et legalább egy Prime stabil 2.8-ra tekerni, de 3Ghz lenne az igazi. 1600-as Kingston memókról van szó, default 6-5-5-15 időzítéssel, 1.65V. A lap gyengén kezeli a DDR3-at, 1066-on hajtja őket csak a legfrisebb 1203 BIOS-al is. Na mind1, kell a power 1080-ba a 4770 mellé. 350-es FSB-t állítottam most, 1,7V-ra a ramokat és lazítottam egyet az időzítéseken 7-6-6-16. Orthos 9-es prioritás alatt 24MP alatt megadja magát a cucc és "számolja a Physical Memoryt"-t majd újra indul. A többi beállítás auto-n van, mert nem tudom melyik-mit befolyásol, de ha jól sejtem azokban rejlik a megoldás. Segít valaki mit jelentenek a következő opciók? Sorban: FSB Strap to North Bridge; DRAM Command Rate; DRAM Static Read Control; DRAM Dynamic Write Control; DRAM FREQUENCI.

Esetleg mit hogyan állítsak? A hűtések megfelelőek és HWMonitorozom őket közben.

2011. szept. 4. 11:02
 1/2 Panda Péter ***** válasza:
tuningolhatod akár 5GHz-ig is, a 4770 komolyabb beállításokon 1080-hoz már édeskevés.
2011. szept. 4. 12:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem BF3-azni akarok vele. Pl. a CoJ Cartel gyorsul a magasabb órajeltől és 1366*768 a Witcher 2-nek is számít. Azt már nem bír Full HD, de az se mindegy, hogy HD-ban 30, vagy 40 a min. FPS!
2011. szept. 4. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!