Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gép miért nem működik?

A gép miért nem működik?

Figyelt kérdés
Egyszer kikapcsoltam a gépem és később amikor be kapcsoltam és azt írta ki indítási hiba. Újra meg próbáltam (Kb: 5-ször). Össze vissza kattingattam amikor ezt írta ki: Hardver hiba. MI a baja? Nagyon régen takarítottam ki lehet ez a baja? (Ezt egy másik gépen írtam!!!)
2011. jún. 27. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a baja? Hardver hiba, hát kiírta.

Deszka proci táp memó, vagy a kis manó döglött ki, de konkrétan még ha meg is mondja valaki, attól nem fog megjavulni. Ha nem tudod megoldani magad(mondjuk akkor nem írtál volna a gyk-ra sem), akkor szerviz.

2011. jún. 27. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi a baja? Hardver hiba, hát kiírta.

Deszka proci táp memó, vagy a kis manó döglött ki, de konkrétan még ha meg is mondja valaki, attól nem fog megjavulni. Ha nem tudod megoldani magad(mondjuk akkor nem írtál volna a gyk-ra sem), akkor szervíz.

2011. jún. 27. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Merthogy ilyenkor ki kell cserélgetni a dolgokat módszeresen, az az egyetlen út. vagy pl kiveszed az egyik memót ha több van benne, de ez már helyszíni dolog, így elméletben mesélhetek neked napestig. Vagy nabudáig.
2011. jún. 27. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
[link] Ha be tudtál lépni a CD-vel, akkor mentsd le a fontos adatokat egy pendrive-ra. Utána telepítsd újra a gépet ezzel a rendszerrel: [link]
2011. jún. 27. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!