Melyik videókártya jobb? (már ezt is-azt is hallottam)
az nvidia nem egy márka, az a VGA neve/agya/chip-je a VTX meg megy F0S márka!! esetleg az ASUS meg a Gigabyte eszi meg reggelire a VTX-et :D
de amúgy az 5670 a jobb, újabb is meg kicsit gyorsabb :)
A legfontosabb kérdés: Milyen processzor mellé tennéd a kártyát?
Mert egy 1 magos PIV mellé akármelyik sok lenne! :)
A 9800GT a HD4830 ellenfele volt, ami picit erősebb az 5670-nél szerintem, bár van ahol az 5670 jobb valamivel.
A VTX 5670 1GB viszont erősebb megoldás mindenképpen, mert más magra épül (Redwood -400SP- helyett egy tovább butított Juniper -640SP-).
Én azért is az 5670-t választanám, mert modernebb, kisebb méretű és kevesebbet fogaszt, mindezt hasonló átlagteljesítmény mellett vagy gyorsabban (640SP esetén).
A VTX3D meg egy gyártó, nem lehet a geforce-szal összehasonlítani, amúgy nincs velük semmi probléma...normális hűtést használnak, tudja azt, amit tudnia kell...egyébként ugyanúgy a TUL céghez köthető, mint a Powercolor.
A VTX3D nagyon jó márka, olcsó de nincs vele semmi gond. Nekem is az van.Valamint csak nála kapható a gyorsabb fajta 5670 más gyártó csak a simát gyártja. Ja és már a sima HD5670 is jobb mint egy 9800GT, teljesítményben (játékokban) hozza a szintjét, kevesebbet fogyaszt, nem is melegszik annyira, DX11-es nem kell neki tápcsati stb.
Egyik haverommal mértük össze a gépünket, a 9800GTX+ vert rá a sima redwood-os 5670-re de csak nagyon kicsikkel átlag ilyen 2-3 FPS-el. Pedig az a tuningolt verzió ami sokkal jobb mint a sima 9800GT. A VTX3D 5670 1GB DDR5 még a 9800GTX+-ot is megveri szinte bármiben, még szintetikus tesztekben : 06,Vantage is, ahol tipikusan az NVIDIA kártyák szoktak jobban menni. A Geforce 9-es széria már régi.Egyedül tán a Crysis ahol még jobban megy mint ez az 5670....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!