Állandóan fagy a laptopom. Miért?
Nekem volt olyan, de ezt elmesélem mert komoly eléggé!
COlt egy p3-as gépem, valami 900hmz-s amd, annak volt olyanja, hogy csak szólt a zene, winamp futott, torrent sehol, msn sehol, azt egyszercsak hangzavar és liakadt, lefagyott! Semmi kékhalál, csak megállt...
Teszt mindenre, nem jöttem rá!
Otthagytam magától, felállt a rendszer és úgy, hogy a feladatkezelőbe is kilőttem mindent, majdnem friss rendszerrel is megállt úgy kb 15 percen belül, tök randomra, úgy, hogy semmit nem csináltam vele...
Nahh volt egy videoton csöves erősítőm, átrendeztem a szobámat és egy külön hosszabbítón ment az erősítő, ifi, minden a géptől...
Senki meg ne kérdezze miért, de megjavult...
Valamit visszanyomott a régi szar erősítő a hosszabbítóra és az basztathatta a tápot... Erre tudok gondolni!
Lehet nálad is valami ilyen kibeb@xott hülyeség...
Ha már nem tudsz mire gondolni!
De lehet tejesen független volt a hosszabbítótól a dolog, csak egybeesett vele a "javulás"...
Annak a laptopnak gy mennie kell, nekem kimerítette a hibalehetőség-táramat kb...:)
De írd meg ha sikerül megcsinálni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!