Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HD3870-re milyen hűtést...

HD3870-re milyen hűtést ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a problémám, hogy a már lassan 2 éve használt ATI HD3870-em Toxic hűtéssel bekrepált. Vagyis konkrétan csapágyas lett. Próbáltam VD-40el mindennel picit befújni hátha javul, de nem igazán történt előrelépés.. Maga a videokártya nagyon jó csak a hűtés most szar ezáltal semmit nem tudok csinálni, mert állandóan azt a karoogást hallom. Nem akarom kidobni a kártyát, hogyan tudnám megoldani hogy működjön.

üdv radeon

2011. jún. 24. 12:07
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

[link]

Nagyon jó kis hőtő! Nekem ennek a sima változata van a HD 4850 -esemen!

A többi tapasztalatomat itt már egyszer leírtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..

2011. jún. 24. 18:35
 2/4 ness04 ***** válasza:

itt egy összeállítás igaz nem olcsó de hát mikor voltak a hütők azok... :)

Arctic-Cooling Accelero S1 Rev.2:

[link]

és mellé ventillátor

Arctic-Cooling Turbo Module:

[link]

először felszereled a bordát majd ezt a két ventit rápattintod a bordára bedugod és ennyi :)

2011. jún. 24. 18:39
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Az Arctic-Cooling Accelero Twin Turbo Pro ugyan, az amit mondtál, csak nem kell külön kínlódni a modulokkal. Ráadásul pár száz forinttal olcsóbban olcsóbban jön ki:

[link]

A Twin Turbo Pro -hoz kapsz öntapadó RAM és VR süniket is, az Accelero S1 Rev. 2, hoz meg nem jár semmi, csak a csavarok:

[link]

Szal nem vágom miért éri ez meg jobban?...

2011. jún. 24. 19:25
 4/4 ness04 ***** válasza:
P.O.C. nem irtam h jobban megéri :D amugy meg AC-vel hűtésben nem lehet melléfogni szóval csak rajta áll melyiket veszi :)
2011. jún. 25. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!