Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TP-Link TL-WR340GD hogyan...

TP-Link TL-WR340GD hogyan állítsam be?

Figyelt kérdés

Win7 -en szeretném konfigolni, és upc- s netem van. néha sikerül leket verni bele, de folyton (alig pár perc után) megszekítja a kapcsolatott...

hálás volnék minden segítségért. Köszi előre is.

2011. jún. 24. 08:21
1 2
 1/13 P.O.C. ***** válasza:

Frissíts firmware -t, majd konfiguráld újra.

Itt találsz erről részletes leírást:

[link]

2011. jún. 24. 08:35
 2/13 A kérdező kommentje:

hálás köszönet az oldalért! :)

tegnap éjfélig szüttyögtem vele, de nem sokra jutottam, és erre az oldalra sem találtam rá a gugliban! Neki futok újra, remélem sikerülni fog! ;)

arra lenne esetleg valami ötleted, hogy olykor miért nem érem el a routert magát a böngészőn kerestül?

2011. jún. 24. 08:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Vagy ez :

[link]

2011. jún. 24. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:

reseteld ki a router utánna frissísd a firmwaret.

a firmwaret itt tudod letölteni: [link]

utánna configold a router újra.

2011. jún. 24. 09:44
 5/13 anonim ***** válasza:
TP-Linknél előfordul, hogy a LAN-kábelt (a gép és a router közöttit nem a modemről bejövőt) nem a kék csatiba kell dugni mikor be akarsz lépni a menüjébe (pedig oda kellene) hanem bármelyik sárga csatlakozóba, aztán mehet a router IP címe a böngészőbe beírva és máris garázdálkodhatsz a menüben, ott már beállíthatod neki a jelszót vagy IP cím klónozást vagy amit a te esetedben kell.
2011. jún. 24. 11:47
 6/13 P.O.C. ***** válasza:

"...TP-Linknél előfordul, hogy a LAN-kábelt (a gép és a router közöttit nem a modemről bejövőt) nem a kék csatiba kell dugni mikor be akarsz lépni a menüjébe (pedig oda kellene) hanem bármelyik sárga csatlakozóba..."

Nahát, ekkora ökörséget már rég hallottam!

RTFM !!!

Összeszerelési útmutató:

"Connect the PC(s) and each Switch/Hub in your LAN to the LAN Ports on the router, shown in Figure 2-1. (If you have the wireless NIC and want to use wireless function, you can skip this step.)"

2011. jún. 24. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem a TP-Linkkel sok problémám volt,gagyi,mindig is csatlakozási problémái voltak...Apple Airport/SMC a jó! :)
2011. jún. 24. 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:
11:47 - es jót írt,nálam is többször ez a módszer segített.
2011. jún. 24. 14:38
 9/13 P.O.C. ***** válasza:

De könyörgöm, WAN portot nem köthettek össze a számítógéppel !!!

Nem véletlenül ! WAN ! port annak a neve !!!

2011. jún. 24. 19:30
 10/13 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek a segítséget.

@ 09:44. Köszi a linket a Firmwire frissítéshez. megpróbáltam meg keresni a leírtaknak megfelelően. Ha jól értem, a verzió szám első számjegye jelöli, hogy melyik a HW verzió. Tehát akkor ahogy a képen jelölve van, ( [link] 1.1, ami HW1 -nek felel meg, akkor az én esetemben a 2.21 a HW 2 verziónak felel meg? jól értelmezem,nem akarnám haza vágni a cuccost... :)

2011. jún. 24. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!