TP-Link TL-WR340GD hogyan állítsam be?
Win7 -en szeretném konfigolni, és upc- s netem van. néha sikerül leket verni bele, de folyton (alig pár perc után) megszekítja a kapcsolatott...
hálás volnék minden segítségért. Köszi előre is.

hálás köszönet az oldalért! :)
tegnap éjfélig szüttyögtem vele, de nem sokra jutottam, és erre az oldalra sem találtam rá a gugliban! Neki futok újra, remélem sikerülni fog! ;)
arra lenne esetleg valami ötleted, hogy olykor miért nem érem el a routert magát a böngészőn kerestül?

reseteld ki a router utánna frissísd a firmwaret.
a firmwaret itt tudod letölteni: [link]
utánna configold a router újra.

"...TP-Linknél előfordul, hogy a LAN-kábelt (a gép és a router közöttit nem a modemről bejövőt) nem a kék csatiba kell dugni mikor be akarsz lépni a menüjébe (pedig oda kellene) hanem bármelyik sárga csatlakozóba..."
Nahát, ekkora ökörséget már rég hallottam!
RTFM !!!
Összeszerelési útmutató:
"Connect the PC(s) and each Switch/Hub in your LAN to the LAN Ports on the router, shown in Figure 2-1. (If you have the wireless NIC and want to use wireless function, you can skip this step.)"

De könyörgöm, WAN portot nem köthettek össze a számítógéppel !!!
Nem véletlenül ! WAN ! port annak a neve !!!
köszönöm nektek a segítséget.
@ 09:44. Köszi a linket a Firmwire frissítéshez. megpróbáltam meg keresni a leírtaknak megfelelően. Ha jól értem, a verzió szám első számjegye jelöli, hogy melyik a HW verzió. Tehát akkor ahogy a képen jelölve van, ( [link] 1.1, ami HW1 -nek felel meg, akkor az én esetemben a 2.21 a HW 2 verziónak felel meg? jól értelmezem,nem akarnám haza vágni a cuccost... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!