Mi lehet a baj ha nem találja a windows a H:\RECYCLER\e621ca05. exe fájlt? :O
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 14:56
1/7 Argloss válasza:
Nagyon emlékeztet engem ez a pendrive-on található vírusos vackokra. Talán megölte a vírusirtód...
2/7 anonim válasza:
Egy vírus bemásolta magát arra a helyre, amit írtál.
Utána elintézte, hogy minden bekapcsolásnál elinduljon.
Aztán valami törölte onnan az exe-t, és ezért hibaüzenetet kapsz, hogy az elindítandó file nem található.
Én a helyedben újratelepíteném a gépet. Ja és használj Comodo vírusírtó + tűzfalat.
3/7 A kérdező kommentje:
a kártya olvasó lesz a ludas de nincs ötletetek hogy akkor a fényképező gépről hogy szedjem le a képeket? (nem a gép vírusos)
2011. jún. 23. 16:09
4/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat egyébként én is erre gondoltam :S
2011. jún. 23. 16:09
5/7 Nowan válasza:
Nekem is ez a gondom. Mi a megoldás? Xperia x8 Win7.
6/7 A kérdező kommentje:
am nekem azt mondták ho ujrakell rakni a wint :S
2011. júl. 14. 17:36
7/7 anonim válasza:
nem kell újrarakni a win-t.
Megnyitod a H/ meghajtót,kiválasztod azt a file-t amelyiket meg szeretnéd nyitni,azután JOBB klikk PROPERTIES azután fent a füleknél kiválasztod a SHORTCUT fület.Itt találsz egy ojat hogy TARGET na ide beirod hogy H:\ide pedig a megnyitando file nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!