Szisztok! Szerintetek szépen mennének ezen a játékok?
Figyelt kérdés
Processzor: -AMD Athlon II X3 3,3 Ghz
Memória: -2GB 1333MHz DDR3
Videókártya: -ATI HD 4850 512MB
Nem egy erőmű, tudom én, de hát ez van. 1024*768-as felbontásban szeretném élvezni a játékokat.
2011. jún. 23. 09:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem még nagyobb felbontásban is tudnád élvezni. Amúgy elég jó gép. :)
2/3 bix válasza:
az a baj hogy alacsony a natív felbontásod ezek szerint, és valszeg procilimites lesz az összeállítás. egyébként ennél gyengébb gépen kolléga tolja a crysis 2-őt, mivel a mai játékok konzolportok jórészt ami fix hardverrel van ugye megáldva, ezért elég jól el lehet velük játszani régebbi gépekkel is.
3/3 A kérdező kommentje:
17 incses a monitorom, 1280*1024-re is birom rakni, csak azért írtam, hogy 1024*768, mivel nem tudom, hogy a nagyobb felbontáson a játék szépen fog-e futni ezen a gépen.
2011. jún. 23. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!