Creative SoundBlaster Live! Kártya mikrofon?
Van egy Creative SB Live! hangkártyám, aminél a következő a gondom:
Alapesetben nagyon halk a mikrofon, de megtaláltam, hogy a Vezérlőpult/Hang/Felvétel/Egyéni fülön be lehet pipálni a Microphone +20 db Boost opciót. Na már most így minden oké, de valamiért nem jegyzi meg, és a következő újraindításnál mindig kézzel be kell pipálni ha akarom használni. Mi lehet erre a megoldás?
Esetleg ha kell a registrybe is belenyúlok csak lenne már jó, mert minden nap használom a mikrofont és már elég idegesítő. /Windows 7 Prof. op.rendszer/
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos van egy rossz hírem.
Hiába van a Windows7-hez driver, sajnos mit sem ér.
Több fórumon is ezzel a problémával küzdenek.
Hiába a mai napig az egyik legjobb hangkártya, sajnos már a gyártó sem foglalkozik igazán a driver frissítéssel.
Rengeteg ilyen típusú hangkártyát lehet venni, mert mindenki próbál megszabadulni tőle.
Szerencséd, hogy még ennyire is működik.
Sajnos eljárt az idő felettük!
Hát más gondom nem nagyon van vele.
NGO Creative Modded Driver for SBLive! van a gépen hozzá...
Kösz a választ!
Lehet, nem tudom...én ezt a neten találtam hozzá...
Egyébként azért kényszerültem rá a jó öreg SBLive-ra, mert vettem egy elég jó hangfalrendszert, amibe sajnos belehallatszanak az alaplapi hangkártyával a gép "zajai".
Ezért nem szeretem az integrált megoldásokat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!