Win 7 került a gépemre. Minden jól működik, de hang nincs. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 21:32
1/13 anonim válasza:
driver (illesztőprogram) telepítés
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen a hangkártya benne. Honnan tudhatom meg? Ne szóljatok le légyszi emiatt :D
Vagy milyen illesztőprogram?
2011. jún. 21. 21:36
3/13 anonim válasza:
Alaplapi hangkártya akkor az alaplap típusát elég kiderítened, ha külön hangkártya akkor azt kell megnézned. Legegyszerűbb, ha újraindítod a gépet és BIOS előtt megnézed mit ír ki. Ha külön kártya akkor le kell szedned az oldalát
4/13 A kérdező kommentje:
Le van szedve az oldala :D nem alaplapi szerintem :D
de megnézem :D
2011. jún. 21. 21:42
5/13 A kérdező kommentje:
Ezt írta kia a BIOS: intel P965
Segíts :D
2011. jún. 21. 21:46
6/13 anonim válasza:
vannak olyan emberek akiken nem lehet segíteni. Közéjük tartozol.
7/13 A kérdező kommentje:
Hülye bunkó vagy utolsó! Nem laptoppal a kezemben születtem.
2011. jún. 21. 21:51
8/13 A kérdező kommentje:
Azért gondolom Te mindenben tökéletes vagy.
2011. jún. 21. 22:00
9/13 anonim válasza:
"Azért gondolom Te mindenben tökéletes vagy."
Ahogy mondod.
10/13 A kérdező kommentje:
Ahelyett, hogy a baromságaidat írogatod, inkább segítenél.
Képzeld... én jó vagyok a gyereknevelésben, a főzésben, a cukrászatban és még számtalan dologban, de ebben nem. De próbálkozok. Ebből lejött valószínű, hogy nő vagyok. Ami nem jelenti rögtön azt, hogy le is kell szólni a másikat.
2011. jún. 21. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!