Bazsko kérdése:
Ha beteszem az alaplapba yz x6-os phenomot ami 125w-os akkor elindul a gép és a windows?
Figyelt kérdés
azért kérdezem mert 1055T-t akarok berakni de csak a 95W-os van a támogatott listán és az csak japánban kapható! ha 125W-osat rakok bele akkor működni fog? tudom hogy lehet voltaget csökkenteni hogy nem fogyasszon annyit és kijöjjön a 95w, de ahhoz be is kell indulnia a gépnek :)2011. jún. 21. 17:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem fog, de ez csak tipp.
2/4 A kérdező kommentje:
miért nem? teljesen ugyan az minden benne! kivéve a fogyasztás
2011. jún. 21. 18:27
3/4 A kérdező kommentje:
bios frissítést is most raktam fel hozzá
2011. jún. 21. 18:47
4/4 anonim válasza:
Írtam, h csak tippeltem, de ha egyszer egy alaplap egy procit nem támogat, hát.... én inkább arra tippelek, hogy nem indul el.
A benzin és a gázolaj is üzemanyag, folyékony, látszólag ugyanolyanok, mégsem indul el egy kocsi kétféle üzemanyaggal, mert "nem támogatja" :)
Ettől még lehet hogy a te esetedben más a helyzet, de mivel nem kevés pénzekről van szó, kérdezz meg egy hozzáértőt, vagy rakasd bele a procit a boltban a lapodba, és ha nem indul, ne vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!