Milyen gépet vegyek? Lány vagyok
Van gépen,sokéves pentium 4-es ,windows xp megy rajta,de már halálán van elég sok része.
Akarok újat,de nem sokszázezrest.Ami kell hogy fusson rajta,az az autocad,azon kivül filmezésre,netezésre használom csak,de napi 20 órát megy.Semmilyen játékot nem játszok.
Milyen adatokat kell,hogy nézzek?Mik a minimumok?Nagyon nem értek hozzá.
Fiúk,pls,valaki:)
"Milyen gépet vegyek? Lány vagyok"
Akkor rózsaszínt! :)
Mennyi pénzt szánsz rá, kell-e monitor, egér, billentyű, usb-s kávémelegítő (egyetemre muszáj), stb?
Nah,azért a rózsaszin már túlzás:)
monitor is kell új,lcd lehetőleg.Azt nézegettem,30 alatt nincs.
Egér,bill van,nem kávézom,mostani gépem pedig már túlélte az egyetemet (miért nincs műszakin infó oktatás...kpatam egy diplomát és nem tudok gépet venni,mert hülyének néznek...váhh..)
pénz...minél kevesebb
Nem vagyok tisztában az árakkal,ezért kérdezek
Mert ha csak bemegyek egy számtechüzletbe,rámsóznak vmi méregdrága vackot.
szóval egy átlag gép kellene
szia!gondolom egyetemre mész majd,uh én mindenképp laptopot ajánlanék.barátom gépészmérnöknek tanul és neki is van autocadje,mikor bementünk a szg-es boltba,mondta h ennek el kell rajt futni,így egy asus gépre esett a választás.szóval bármely info-s boltba segítenek.
ez a gép 120.000 vt,igaz op rendszer nélkül,de azt 5 ezerért felrakták volna ha kéri.
18/L
irtam,hogy már lediplomáztam
Asztali gépet szeretnék,nem kell laptop,nem hurcolnám magammal.M?welóhelyen is gép előtt vagyok,útközben meg ott a telefon (azon is van minden haszontalan)
Tehát csak otthoni használatra,netezésre,filmezésre,és csak windowsos
Rendeli vajon merjek vagy mindenképp személyesen vegyek?
olyat vegyek amin van alapból windows,vagy garanciában számit,hogy törtet teszek rá utána?
Utsóval értek egyet, de asztaliból sem kell csak olyan 100.000-t költeni rá. Bemész egy számtechboltba, ott ugyanezeket elmondhatod, hogy mit szeretnél, örülni fognak, hogy végre valaki tisztában van vele mit akar..
Most lehetne vitatkozni, hogy nem éri meg core i3-as procit venni, meg akkor i5-ösből melyiket, de igazából nem nagyon van ezekre sem szükséged.
Sztem is gondolkodj laposban:
- valami kétmagos procival (dual core) a GHz nem is annyira fontos 2 fölött legyen,
- legalább 2GB RAM,
- meg valami 256MB-os vidikari legyen benne, mondjuk a laposokban integrált van, az meg állítható is.
Ilyesmi neked bőven elég lenne.
Kb ezeket az instrukciókat tudom adni, írd fel egy lapra, aztán nézz szét a boltokban. :)
mindenképp asztali
filmezni irtó rossz laptopon,plussz laptop nem sok évre van tervezve,nem bővithető anynira és drágább cserélni ami romlik
és az aksiját is tönkretenném a napi 18-20 órás használattal hamar:)
ne százezrest
dehát 100 000 a keret?:)
lap:ASUS M5A78L-M LX [link]
proci:AMD Phenom II X4 955 [link]
RAM KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz [link]
merevlemez SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ [link]
videókártya PALIT GT440 1GB GDDR5 PCIE [link]
ház ASUS TA-K62 Fekete [link]
optikai meghajó: SAMSUNG SH-S222AB/BEBE Fekete SATA [link]
táp: CHIEFTEC iArena 400W GPA-400S8 [link]
kb 90.e
Előző: nem annyi a keret, csak miheztartás végett írtam, és én annyira nem vagyok otthon a árakban, inkább a paraméterekre koncentráltam volna, de neked is annyira jött ki, és jóval jobb konfig lenne mint amit én írtam.. :)
Kérdező: Ha megfelel az ár, akár meg is rendelheted amit az előző belinkelt. Mi meg összerakjuk neked, meg olyan rendszert telepítünk rá, amilyet akarsz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!