Mi az a Scandisk és defrog?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy tuningolni lehet a gépet és nem akadnak annyira a játékok.2011. jún. 18. 22:00
1/13 anonim 

válasza:

scandisk ellenőrzi a merevlemez hibáit (fizikait és elméletit)
defrag a lemzen lévő fájlok töredezettségét szünteti meg. mivel már nincs hely pl. egy 1gigabjtos fájlnak, azt több részletben helyezi el a még szabad részeken
2/13 anonim 

válasza:

a töredezettségmentesítés (defragment) ma már nem ér annyit, mint régen, mert elég gyorsak a winchesterek. tuningra egyik se való. ezek nem tuning cuccok.
3/13 anonim 

válasza:

A defrog eltünteti a gépből a békákat.
4/13 anonim 

válasza:

ja igen, a defrog a békátlanító, ha esetleg mocsaras vidéken laksz
7/13 A kérdező kommentje:
Most raktam fel a san andreast és ugyanúgy akad 640x480 on mint 1280 on :O Mit csináljak,hogy ne akadjon ? Régen ilyen bajom nem volt és ugyanaz a gép van még mindig ? mi a baj ?
2011. jún. 18. 22:14
8/13 anonim 

válasza:

a felbontás semmit se ér, mondjuk az egyéb grafikai beállításokból kéne visszavenni.
9/13 A kérdező kommentje:
Jó most vissza is vettem,de akkor is akad :S
Régen nem akadt :O
Nincs valami cucc amit le lehet tölteni és jobb lesz ? :/
2011. jún. 18. 22:29
10/13 anonim 

válasza:

De a windows. És aztán újratelepíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!