Processzor nem működik (No video Input) Mit tehetek?
Kettő kitört, és még érdeklődsz? ...
Igen, az úgy kuka, ahogy van. A procihűtőt nem szedjük le csak úgy, mert kell oda valami közeg, ami jól vezeti a hőt (szilikon pasztát szoktak használni). Ha anélkül rakod vissza, akkor nagyon gyorsan túl fog melegedni. A procit megfelelő tudás nélkül végképp nem szedjük ki. A lábak pedig azért hajlottak el, mert amikor rögzíted, akkor elhajlítja őket, pont azért, hogy tökéletes legyen az érintkezés, és esélye se legyen elmozdulni.
Legközelebb ilyet ne tegyél...
hát igen törött lábbal kuka...
milyen proci volt?
Valszeg nem a legújabb processzorok egyike volt, azért lehettek lábai. Az a fémtömb a hűtőborda, ami átvenni hivatott a processzor által termelt hőt, így nagyobb felületet lehet hűteni, könnyebben elillan a hő. Ehhez azonban hővezető paszta kell a proci és a hűtőborda közé.
Kedves Kérdező! Ha jól gondolom, ez egy 478-as foglalatú Celeron processzor volt, amiért valójában nem nagy kár. Használtan olcsón lehet venni ilyen 478-as procit, akár 3GHz-es Pentium 4-et is, és az sokkal jobb lesz, mint a Celeron volt. Vagy még attól is régebbi (370-es), és akkor olyat pár száz forintért már utánad dobnak.
Üdv.
"processzor nem indul el. (nem világít pirosan)"
Nem láttam még olyan processzort, ami pirosan világít működés közben, de légyszi fényképezd már le! :D
Én csak azt nem értem, hogy a proci, vagy a ventilátor tűit törted ki sikeresen? Meg azt sem, hogy minek nyúlsz hozzá, ha nem értesz hozzá? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!