Ez sok vagy normális?
Figyelt kérdés
Van egy Asus gtx 470 es kártyánál normális hogy dirt3 alatt full hdben 124'c os? egy 15-20 perc játék után?2011. jún. 15. 13:59
1/15 anonim válasza:
Szerintem lemaradt a kérdés lényege... :)
2/15 Panda Péter válasza:
124 celsius fok? az nagyon-nagyon sok. irány a gari, vagy veszel rá egy bika hűtőt.
3/15 anonim válasza:
vagy csak nem látod hogy azt kérdezi normális e hogy 124 celziusz fokos :D szerintem nem, egy videókártyának az már elég meleg, a 90 is szar neki
4/15 A kérdező kommentje:
124fok soknak számít a dirt3 alatt? 1920x1080 8x minden ultra-n. Alapból 40-50 fok.
2011. jún. 15. 14:08
5/15 A kérdező kommentje:
és azt hozzá kell tenni, hogy van 5 rendszerhűtő. Abból 1 a videó kártya hátuljára és az alaplap chipére irányítva.
2011. jún. 15. 14:10
6/15 A kérdező kommentje:
speedfan al néztem
2011. jún. 15. 14:12
7/15 Panda Péter válasza:
rendszerhűtőktől csodát nem kell várni. ami a kártyán van hűtő, az a lényeg. én is kikukáztam most 4 rendszerhűtőt, mert ugyan megjött a nagy meleg, de még igy sincs rájuk szüksége a gépemnek, mivel a vga-n és a procin is elég jó hűtés van, valamint a házam is szellős.
(cpu: alpenföhn brocken, vga: AC S1 rev2, ház: CM 690 II adv)
8/15 A kérdező kommentje:
vaterán vettem a kártyát 2013ig szóló nagyker garanciával. Ha visszaviszem a kártyát garancia papírral együtt, hogy nagyon melegszik akkor ki kell cserélniük? Vagy pedig meg kell javítaniuk?
2011. jún. 15. 14:19
9/15 bp1985 válasza:
Bemész, elmondod, hogy mi a baja, és ennyi. Nem foglalkoznak vele. Melyik nagyker amúgy? Odaadod a papírokat, és kész.
10/15 Panda Péter válasza:
necces, de ha kellően "erőszakos" vagy sztem kicserélik (persze az erőszakos alatt nem azt értem, hogy letéped az eladó fejét...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!