Lecserélnéd a jelenlegi géped egy fullosra? Vagy többet ér az eszmei értéke számodra?
Figyelt kérdés
"eszmei érték" alatt arra gondolok , hogy azért ér többet a jelenlegi mert tudod , hogy milyen sokáig fejlesztgetted építgetted hónapról hónapra. és rendesen megkellet érte dolgozni.2011. jún. 13. 19:43
3/5 anonim válasza:
Hali
Én úgy gondolom ,hogy az én gépem számomra tökéletes.Mindent visz perfekt módon.A legjobb játékok semmi gondot nem okoznak neki.Kb 2-3 hét alatt találtam ki ,hogy milyen alkatrészeket tegyek bele.Végül:
Nem nem cserélném le mert fölöslegesnek találom uj gép összeszerelését.
4/5 anonim válasza:
hát a gépet talán de a rendszer vinyót soha semmiért. ez most úgy jó ahogy van!
5/5 Argloss válasza:
Ha ingyen adják, akkor minden további nélkül. Ha nekem kell megvenni, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!