Mi történhetett a gépemmel?
Figyelt kérdés
régebben játszottam LIneage 2vel, NFS hot pursuittal....azóta eltelt kb 3 hónap. most újra felraktam őket de mig régen kb 60-70 fps-el futottak, most csak 20-30. ugyanolyan beállitások mellett. MI lehet a gond? virus nincs...2011. jún. 12. 12:42
11/13 anonim válasza:
Próbáld meg bejáratni! Programoknál működik de játékoknál nem tudom! ha az egyik program nehez indult akkor megnyitottam vagy 5-10x és egy idő után a 20 másodperc helyett csak 3-4 kellett várni, hogy fusson! Lépjbe majd ki a játékból és ezt ismételd meg vagy 10-szer! Ilyenkor már bejáratos! Minden indításkor játsz vele 10 percet és után ezt ismételd meg 10x!
12/13 anonim válasza:
Vagy!
Indítsd el a játékot.
Nyisd meg a feladatkezelőt.
Folyamatok (asszem)
Rámész a játék .exe fájl-jára
Prioritás->magas
Talán még az a UAC-os bigyó is kell, nem tudom.
Ez a "fix" nekem black ops-nál bevállt :)
13/13 anonim válasza:
Ja, és ha van olyan is hogy gameoverlay.exe, annak is rakd a prioritását magasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!