Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot válasszam:...

Kalandorka92 kérdése:

Melyik laptopot válasszam: Lenovo IdeaPad B560 i3 380M 500GB 3GB GeForce 310M vagy Asus X52 i3 370M 320GB 4GB nVidia G310M?

Figyelt kérdés
A Lenovo kb 7500 forintal olcsóbb mivel le van szállítva az ára, a technikai különbségek a következők: a lenovo procija jobb egy kevéssel, 500 GB HDD van bene míg az asusban 320GB, az asusban 4 GB RAM van ami 8 GB-ig bővíthető, míg a lenovoban 3 GB RAM ami 4 GB-ig bővíthető, lényeges különbség, hogy az asusban 1024 MB-os videókártya van míg a Lenovoban csak 512 MB, ezenkívűl a lenovoban van kártyaolvasó és újjlenyomat olvasó. Egyetemre kellene, de amellett játtszok is, meg néhány komolyabb 3d progit is futtatnék rajta. Várom a véleményeket és előre is köszönöm a segítséget.
2011. jún. 9. 17:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha a továbbiakban véleményezné valaki olyan akinek van tapasztalata legalább a szóban forgó márkákkal.
2011. jún. 9. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:

lonovorol nincs

tesómnak ASUS-ja van műanyag semmit baja kb 1 év után lassult le mikor 280 giga cucc volt rajta

1,5 éve van tökéletes lett vele játszva is

2011. jún. 9. 19:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt. Az ilyen próblémát megoldja a lemeztöredezettségmentesítés szerintem, meg az adatok selejtezése. :)
2011. jún. 9. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:

A lakótársamnak 3 éves Asusa van, most már borzasztóan melegszik, és felszálló repülő hangot ad ki a ventillátora. Most vadászok neki új hűtőt bele.

Unkatesóm Asusa is jobban melegszik ugyanolyan terhelés mellett, mint az én erősebb Dellem. Ezzel nem akarok általánosítani, csak személyes tapasztalat. :)

2011. jún. 10. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Én egy új alsó kategóriás Asust(k52f) és egy Lenovo-t próbáltam(típusra nem emlékszek, de i3 volt benne és nem volt dedikált videokártyája). A Lenovo jobban melegedett, de az Asusnak viszont nagyon rossz a billentyűzete, ha megnyomsz egy gombot benyomódik az egész billentyűzet. Ismerősömnek 290 ezres Asusa van, szintén új, és a billentyűzet probléma még ott is megvan.
2011. jún. 12. 22:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél, a hasonló jellegű válaszok nagyon hasznosak számomra.
2011. jún. 13. 15:53
 17/18 A kérdező kommentje:
A Lenovo-t választottam végül, több mint 2 hónapja használom és nagyon meg vagyok elégedve vele.
2011. szept. 18. 22:41
 18/18 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a típusú Lenovo-m van már 4. éve, én imádom és még most is kifogástalanul működik. De az ujjlenyomat olvasót még mindig nem tudtam beállítani, tudsz ebben segíteni?
2014. szept. 18. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!