Milyen gépet érdemes összerakni?
"En Hexa-t nem vennek, ninsc rola semmi info."
A PH-n linkeknek róla tesztet. Gyakorlatilag egy FSP-APN, csak több dróttal, és fekete színben. Az FSP-APN -ről meg van teszt, különösen ajánlott minősítést kapott a PH.-n
Ugy tudom OEM az csak annyi, hogy nincs dobozban, hanem csak egy kis zacskoban kapod a tapot, de minden kabellel.
Hazhozszallitasnal nem ajanlott, viszont ha ipon-nal szerelteted akkor tokmindegy
Szerintem ezzel jobban járnál.
Alaplap ASROCK sAM3 N68-S3 UCC / BULK 8 580 Ft
Processzor AMD Phenom II X4 840 3.20GHz AM3 BOX 22 015 Ft
Memória Kingmax 4GB DDR3 1333MHz 7 900 Ft
Videókártya VTX3D HD 6850 1GB DDR5 36 890 Ft
Optikai egység Nec AD-7260S DVD-writer SATA Black 4 225 Ft
Merevlemez SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA-300 16MB 8 400 Ft
Ház Gigabyte GZ-M3 5 870 Ft
Táp FSP 400W FSP400-60APN Active PFC 80+ 7 900 Ft
Összesen:101.780 Ft
Eleg jo abba minden hardver, de en az alaplapon es a hazon nem sporolnek ennyit.
+5-5-ert mar jobb alaplap es haz is kijon.
18:57 -é a gyorsabb, mert mindenemen a végletekig spórol a videokártya kedvéért, meg hogy Phenon II X4 -nek álcázott Athlon II X4 -et vegyen olyan FSP értékek kévéért, amit emberi szem már nem is lát.
Viszont az enyém a jobb, és a fejleszthetőbb (lásd AM3+ ready alaplap). A 18:57 -es konfigba pl. a 400-as FSP APN -en, miután mindent csatlakoztál, csak 1 db SATA tápkábeled marad fejlesztésre (a 2 db molex a PCI-E átalakító által lefoglalva + a 3 db SATA a 2 DB SATA -s eszköznek).
Összefoglalva én sokkal többmindenre odafigyelek, mert vannak bizonyos elveim a gépépítésre, amiből nem tudok engedni. Ezen kívül az ippn.hu -n beleértendő az összeszerelés, a tesztelés, valamint az ingyenes garanciafutár is.
Mérlegelj te magad, és dönts belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!