Ajánlanátok egy minőségibb laptopot általános célokra? Nem akarok játszani vele.
Figyelt kérdés
Nem játékra kell, inkább fontos a minőség és az aksi, de nem tudom, hogy melyik gyártó a megbízhatóbb...
Max. 150000-et tudnék rászánni, vagy 160-at de az nagyon a teteje.
2011. jún. 8. 17:41
1/13 anonim válasza:
Ha nem akarsz játszani, 126-ért már kapsz Dell N5010-est i3-as procival, több mint 4 órát bír az akksija, nekem nagyon bevált.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, csak azért gondoltam, hogy esetleg több évig is használnám, megnézem.
2011. jún. 8. 17:46
3/13 anonim válasza:
Vehetsz erősebbet, komolyabb videókártyával is, de felesleges, nem fogja bírni az akksija. Normál használatra meg ez is bőven elég.
Gondolhatod, hogy én se fél évre vettem. :) Az előző laptopom 7 évet húzott ki, de még működik.
4/13 A kérdező kommentje:
Értem. Én gondoltam alumínium borításúra is, mert sokat lenne hordozva és nem szeretném ha nyekeregne stb. Jó lenne ha nem zajos. Persze, ha könnyű az sem hátrány ugye Nézelődtem az üzleti gépek között és a lenovot ajánlják. Jól tudom, hogy az kínai?
2011. jún. 8. 17:56
5/13 eNerdzsy válasza:
Nézhetsz gyengébb gépet is az Acer eMachines-ek közül 110-120e-ért.
Tovább bírja az akksi.
6/13 A kérdező kommentje:
Mondták, hogy Acert ne vegyek, mert elég ócska dolgokból rakják össze...nem tudom.
2011. jún. 8. 17:59
7/13 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy mind kínai. :)
Én ezzel elégedett vagyok, masszív darab, nem nyekereg, a zsanérja is jónak tűnik (első számú hibaforrás a laptopoknál), és nagyon halk. Azt hiszem 2.65 kiló.
8/13 anonim válasza:
A 7 éves gépem Acer, rossz hírnevének ellenére jól működik, csak a zsanérnál repedt meg a burkolata, ha használnám, egy héten belül széttörne, ezért lett az új.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, hát nekem is inkább a strapabíróság lenne a fontos :-)
2011. jún. 8. 18:00
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!