Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak? Valami baj van...

Mit csináljak? Valami baj van az EEE PC-mel.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnap vettem észre a "hibát" az eee pc-mbe, mikor lehúzom töltőről, a proci órajelét visszaveszi 720MHz-re 960MHz helyett, mikor Super Performance Energiállapotban van a laptop.

Mikor Energy Saving funkcióra kapcsolok, akkor a 620 Mhz helyett olyan 430 MHz körülre veszi vissza, ami meg már nagyon kevés, semmire se elég.

Érdekes, mert ha visszadugom a töltőt, akkor minden átmegy normálisba.

Vissza a szervízbe, vagy más lehet a probléma?

Akinek lenne ötlete, az ne tartsa magába. Nagyon szépen köszönöm.

2009. márc. 19. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, nincs ilyen laptopom, de szerintem ez természetes. Energia takarékosság. Az enyém is (rendes toshiba laptop) vissza veszi a fényerőt, mikor akkuról megy. 430 az kevés... viszonylagos, valszeg azért ilyen mini laptop, mert nem videó renderelésre találták ki, amikor megvetted sejthetted, hogy ilyen lesz.

Szóval szerintem teljesen természetes :)

2009. márc. 19. 20:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Én vagyok, a kérdező.

Annyit még hozzátennék, hogy most annyira visszavette az órajelét, olyan 400Mhz körülre, hogy a kép teljesen összesett, és csak az akkumlátor eltávolításával tudtam a rendszert újraindítani.

Nagyon megijeszt ez a probléma.

Nem nevezném ezt már természetesnek. Itt Bibi van.

2009. márc. 19. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!