Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jelenleg forog olyan 2,5-ös...

Jelenleg forog olyan 2,5-ös SSD a köztudatban az olcsó kategóriában, amit bátran mernél ajánlani erre a célra?

Figyelt kérdés
az új konfigomban egy m.2-es NV2 Kingston lesz egyedüli meghajtóként, de mégis meggondoltam magam hogy csak ne ez az egy legyen, mégis szeretnék egy másodlagos meghajtót amire telepítek és amin játszom. attól elhessegettek hogy az öreg HDD-t tegyem bele, gondoltam egy sata 3-as SSD-re. tisztában vagyok a sebességkülönbségekkel, de mivel még egyáltalán semmilyen ssd-m nem volt előtte, nem tudom mik a tapasztalatok, az olcsó szegmensben nézelődöm 500GB modellt. pl. most kinéztem egy SiliconPowert, aztán több hozzászólásban olvastam hogy hónapokon belül megadta magát. aztán amikor szemeztem egy Adatával egy fórumban úgy említették mint kinondottan nem ajánlott típus. forog valami közszájon ami "jó" és tartós? az a baj hogy ugye ez több éves téma visszamenőleg, és nem olyan releváns egy teszt vagy vélemény mint a mostani megítélés
ma 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:
A sata ssdk közül a Crucial MX500 jónak számít.
ma 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!