Melyiket választanád?
2011. jún. 6. 21:40
1/8 anonim válasza:
Egyiket sem. Ennyi pénzből vennék játékra egy asztali gépet(150 ezer), jobb videokártyával mint ezekben van, egy 22 colos monitort(50 ezer), és egy 100 ezres laptopot.
2/8 A kérdező kommentje:
Valoszinüleg azért irtam laptopot mert azt szeretnék venni, az asztali gép nem opcio most, ugyhogy ilyen válaszokat nem kérek.
2011. jún. 6. 21:47
3/8 anonim válasza:
Szia.
MSI GT663-418HU
Én ezt venném meg.
4/8 anonim válasza:
Én meg azért válaszoltam asztali gépet, mert azt írtad játékra. Még ilyen drága laptoppal is szenvedni fogsz egy asztali géphez és egy nagy monitorhoz képest. Már sokan leírták előttem, de laptopot nem érdemes játékra venni. Ezért mondom, szét kellene választanod, mert ebből a pénzből egy játékra való gép és egy olcsó, de jól használható laptop is kijön, egyéb célokra.
5/8 anonim válasza:
De ha már laptop, akkor miért MSI, miért nem Dell:
6/8 anonim válasza:
MSI, de olcsóbban. ha kell ár, dobj egy mail-t
7/8 anonim válasza:
ezzel viszont spórolnál:
MSI 15.6" FULL HD LED Glare GX660-256HU
és játék szempontjából mindegy, hogy core i5 vagy i7 (ha már nem akarsz úgysem desktop-ot)
8/8 anonim válasza:
ha a kettő közül kéne, akk a másodikat (gx660)
játékos szempontból az erősebb videókártya miatt (oké, gtx460 néhány játéknál geforcrera optimalizálás miatt képes megfogni, de összeségében az 5870 erősebb). egyébként procija is erősebb, de észrevenni nem nagyon fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!