Ha van ideje valakinek aki ért a gépekhez segítsen lécc |többi lent|?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék egy új gépet, mert a mostani már régi, és nem futnak rajta a mostani játékok. Szóval olyan kellene, amin a mostani játékok co6,crysis,Medal of h. 2010 az ilyenek szépen mennek rajta. Szóval az a kérésem, hogy ha valaki letüdná irni mien cuccokat vegyek bele, mert én nemértek ezekhez, csak játszani szoktam. Az összerakást meg tudom oldani, az egyik ismerősöm összerakná, csak aztmonta a cuccokat vegyem meg hozzá. Olyan 100 ezer körül vagy ha lehet alatti összegre gondoltam. És ha kérhetnék linkeket is, hogy tudjam hol vegyem. Előre is köszönöm mindenkinek.2011. jún. 6. 15:43
1/15 anonim válasza:
100 ezer forintból komplett új gépet akarsz vagy a mostani gépedből maradna valami? Mert ha komplett új gépet szeretnél akkor 100 ezer forintnál többet áldozzál rá, mert most vennél 100.000 Ft-ért gépet az kb fél év alatt úgy is elavul. Inkább áldozz rá többet és akkor lesz egy jó géped
2/15 A kérdező kommentje:
Nem komplett új gépet szeretnék.
Szerinted mennyi lenne ha mindent megvennék hozzá?
2011. jún. 6. 15:54
3/15 anonim válasza:
Ha teljesen új gépet szeretnél akkor tervezek neked 1et és belinkelem. Monitort nem teszek hozzá. kb 10 perc és kész
4/15 A kérdező kommentje:
óó nagyon köszi :D
2011. jún. 6. 15:57
5/15 anonim válasza:
1 picit elhúzódik a tervezés de nemsokára kész :)
6/15 anonim válasza:
alaplap: [link]
processzor: [link]
memória: [link]
VGA: [link]
vagy ilyen VGA: [link]
tápegység: [link]
winchester: [link]
DVD író: Ha a mostani DVD íródnak nem olyan lenne a csatlakozója: [link]
én ezt ajánlom. Én ezt fogom majd megvenni 1 hét múlva. Monitort, gépházat kihagytam mert azt gondolom hogy van.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. jún. 6. 16:24
8/15 anonim válasza:
NM. Remélem hogy tetszik a konfiguráció. Ha kihagytam valamit ami kell még akkor szólj és keresek neked valami jót :) Ha meglesz az új géped akkor sok jó játékot kívánok
10/15 anonim válasza:
1556 os foglalattal...azt a gépet már te nem fogod fejleszteni alaplapcsere nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!