Akkor meg tartani kell egy Linux Live DVD -t és kész. Én nem bonyolítanám azzal, hogy a külső vinyóra is rendszert rakok.
2011. jún. 10. 07:41
12/18 anonim válasza:
Szóval a te célod az, hogy meglegyenek a családi képek! Akkor miért nem vátod fel az 1Tb külső merevlemezt 10 darab 100GB-osra! Ha az 'TB-os bedüglik oda az összes családi kép, ha meg a 10 darabból csak az egyik hal meg akkor nem veszlett el mind és kisebb a veszteség!
2011. jún. 10. 15:31
13/18 anonim válasza:
akkor már inkább dvd-re irnám ki a képeket szépen apránként. egy dvd kb 10évig bírja
2011. jún. 10. 15:45
14/18 A kérdező kommentje:
Előző 2 válaszolónak adtam egy piros kezet! Gratulálok!! :-() Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mire másoljam ki a családi képeket, hanem arra, hogy milyen operációs rendszert telepítsek a kölső merevlemezre!
2011. jún. 10. 15:59
15/18 anonim válasza:
semmilyent b.szod (az egyik piros kezes)
2011. jún. 10. 16:03
16/18 anonim válasza:
de öcsém, nem érted...
külső vinyora nem szokás op. rendszert rakni mert lassú a kapacsolat...!!!!!!
2011. jún. 10. 18:43
17/18 P.O.C. válasza:
Már elmondtam egyszer, de elmondod meg egyszer utoljára:
Ha összeomlik a fő rendszer rendszer a gépen (ami lássuk be nem, mindennapos esemény):
1. Külső vinyó bedug, gép megkapcsol.
2. Linux Live DVD berak, bebootol róla. A Linux a RAM drive -be kerül, vagyis nem lesz k. lassú.
3. Családi képeket külső vinyóról megnyit, és örül neki...
2011. jún. 10. 19:49
18/18 P.O.C. válasza:
De ha az és érvek nem győznek meg, és minden áron fel akarod tenni a Linux -ot a külső vinyóra, abszolúte mindegy melyik változatot telepíted.
Hogy melyik jó neked, azt nem az a tény fogja eldönteni, hogy külső vinyóra telepíted, hanem a számítógéped további paraméterei.
Persze akármelyiket is választod marha lassú lesz USB -s vinyóról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!