Ki melyik merevlemezre esküszik?
Szeretnék egy közepes (1 TB) kapacitású HDD-t venni, de bizonytalan vagyok abban, hogy melyik márka a legmegbízhatóbb, vagy legalábbis melyik márka meghajtója fog a legkisebb eséllyel elhalálozni.
Mindenki másra esküszik, a fő jelöltek a Samsung, WD, Seagate és Hitachi. Nem létfontosságú adatok tárolására kell, csak rámenteni néha valamit, ha máshol kell a hely.
A WD Caviar Green-ről sok rosszat hallottam(pedig van egy, és működik már 1 éve), Samsung HDD-m pedig ment már tönkre nem olyan rég.
Ti melyik márkát választanátok annak ellenére, hogy bármelyik szériában lehet rossz és jó is?
Vagy inkább menjek a garanciára? Mert van pl a WD WD1001FALS 5 év garanciával, ami nem olyan rossz..
Köszi a válaszokat.
Én mindenképpen WD... :)
2 terrásom van, -külső- 14 ért + 3 év gar.
Nagy tárolókapacitás, gyors, és unix alá maga a tökély.. :)
Nekem regebb WD volt de lecsereltem samsungra(nem azert mert elromlott vagy nem volt jo csak az 80 gb volt)
En mind a kettovel megvagyok elegedve
western digital!
minőség elérhető áron és jó a garancia!
de hitachit semmiképpen ne vegyél...
nem rossz vinyó de ha valami baja lesz akkor bszhatod...
az enyémet elvitték szervízbe...majd azt mondták hogy nincs meg és adtak egy "másikat" ugyan az volt...még a képeimet sem törölték le...XD
persze visszavittem hogy még mindíg sz@r...megcsinálták...visszahozták...
de még az amd buldozer matricám is rajtavolt...ugyh szét se szedték...aztán egy ujrarakás során végleg meghalt...
azóta 2 western digitalt használok és semmi de semmi bajom nem volt velük...
de kinek mi..én pl a samsungokról hallottam sok rosszat...de lehet hogy az is kamu..
Köszönöm szépen a válaszokat, az egybehangzó vélemények meggyőztek, viszont inkább kiadok kicsit több pénzt a Caviar Black változatért, túl sok (főleg teljesítmény) problémáról hallottam a Green kiadásban.
Mentek a zöldek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!