Szerintetek melyik géppel járnék jobban egyetemen?
Két Dell inspiron notebook között vacilálok.
Az egyik egy 11,6" a másik 15,6". Az a gondom, hogy félek a kisebbik talán túlságosan apró lesz és idegesíteni fog, ha esetleg szöveget szerkesztek. Viszont mivel rengeteget hordoznám, így előnyösebb lenne a ultra mobilitás. A másik egy normál méretű laptop, mindennel felszerelve. Mondjuk az nagy előnye ez utóbbinak, hogy van optikai meghajtója. Gondolkodtam egy 13"ason is, az lenne az ideális, de azok túlszárnyalják a pénztárcámat. Úgyhogy e kettő közül lesz valamelyik. :\
Melyiket ajánlanátok?
N5010.
Nekem is az van, i3-as procival, most megkaphatod 126 ezerért, lehet hogy megéri a felárat a régi procissal szemben. Mindennap cipelni nem kényelmes, én egyszer vittem be a suliba, és eldöntöttem, hogy többet nem. :)
De a kicsi gyakorlatilag használhatatlan, mindenképp a nagyot vedd, ha otthon nincs másik géped.
Esetleg ez? Igaz, ez nem Dell, de szvsz nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!